Contactul cu perfectiunea – Numeric Proof si Kim

Cand am inceput sa ma ocup mai serios de machiaj, nu stiam ca voi trece prin acea incercare de a lucra cu produse care iti ridica stacheta de calitate undeva foarte sus si ca ma voi simti intimidata de asta. Am cunoscut produsele Numeric Proof si Kim gratie Danei, de la DanaMakeup.ro . Avand-o si colega de scoala de machiaj, am avut ocazia sa si lucrez cu ele inca de cand invatam sa machiez profesionist. Evenimentele de la  Adhara, mi-au dat ocazia sa cunosc si oamenii din spatele acestor marci de elita si sa inteleg ca acolo unde este calitate exista pasiune dusa pana la extrem.

A venit insa momentul sa am eu propriile mele produse Numeric Proof si Kim si sa fac un exercitiu pe mine insami. Produsele Numeric Proof mi-au inspirat din start foarte multa naturalete si am vazut ca imi pot face un machiaj prin care sa ma vad eu.

Fondul de ten Smartskin este de departe singurul fond de ten care imi acopera tot ce am ca si imperfectiune, dar lasa sa mi se vada felul in care arata pielea mea, practic se vad porii, insa fini si ca si cum eu as avea o piele perfecta. Insa tenul nu se vede ca o panza compacta, ci ca o piele foarte frumoasa. Eu am ales sa am in trusa mea doua fonduri de ten, o nuanta foarte deschisa si una foarte inchisa, din care pot crea ce nuanta imi doresc si pot face si un contouring fin.

Iata primul machiaj pe care mi l-am facut cu aceste produse care tind spre perfectiune.

Pensula de pudra si de blush de la Kim este perfecta, pur si simplu, parca citeste relieful facial si pot aplica pudra cu o precizie cum nu credeam ca o pensula o poate realiza.

Articolul acesta incepe de fapt un sir de articole despre aceste produse. O sa regasiti curand si swatch-uri ale paletei de rujuri si de farduri mate in culori naturale.

Momentan am vrut sa impartasesc cu voi un moment important pentru mine ca si Make-up Artist, o etapa din ceea ce invat si practic contactul cu perfectiunea.

Daca va tenteaza sa cumparati produse KIM sau Numeric Proof, intrati pe mahazinul online Adhara si aveti o reducere de 15% folosind codul BBarometer15 si profitati astfel de un discount pe care doar make-up artistii il au.