Corpolibero La Dolce Vita Capri review

Corpolibero La Dolce Vita Capri nu este numele unui noi film italian romantic, ci numele unei lotiuni de corp pe care o gasiti in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud. De la prima intalnire, sa zic asa, am inteles ce au deosebit aceste produse.

In primul rand, creeaza un decor minunat, ambalajele sunt pur si simplu superbe, elegante, rafinate. Parca au fost gandite pentru generatia obsedata de Instagram si de filtre. In al doilea rand, textura este placuta, parfumul este discret si totodata altfel, se aseaza foarte bine pe piele si este genul de produs pe care tot imi vine sa il folosesc, chiar si cand nu e momentul. Acum ma gandeam ca de fapt cand e momentul sa te alinti cu o crema de corp fina si parfumata?

Corpolibero este o companie italiana, dupa cum v-ati dat seama dupa nume, lansata in 1998 si care de la inceput si-a dorit sa creeze produse pentru ten si corp care sa respecte individul si mediul. Totodata inovatia este principiul care ii ghideaza pe cei de la Corpolibero in crearea produselor, vor mereu sa descopere ce este mai bun pe piata si sa aplice asta in produsele lor.

Nu fac teste pe animale si folosesc un polimer natural care le permite sa nu foloseasca siliconii in texturile cremelor. Produsele se comercializeaza in Italia si in farmacii, sunt folosite si in saloane de infrumusetare. Au linii dedicate tenului matur care ma tenteaza destul de mult.

Lotiunea de corp La Dolce Vita Capri este un deliciu senzorial, incepand de la cum arata flaconul si pana la textura. Foarte lejera ca si crema, dar foarte hidratanta. Parfumul are ceva mediteranean, de vacanta, un iz floral si oarecum marin in acelasi timp. Nu seamana cu nimic din ce am incercat ca si produse corporale parfumate. Imi place flaconul cu pompita, se dozeaza cate putin si plasticul este mat, elegant.

Pentru ca vine o perioada in care cautam cadouri, recunosc ca orice produs de la Corpolibero aduce acel gen de experienta completa, de la aspect, miros si pana la textura. Pentru orice doamna, un produs Corpolibero prezent pe noptiera va aduce un plus de rafinament si un moment unic pentru ea, asa ca… v-am dat idei de cadou.

Corpolibero ca si brand, in Romania, este prezent in exclusivitate in parfumeriile Marionnaud, offline si online, preturile incep de la 79 de lei.

corpolibero-capri-beautybarometer corpolibero-cremadecorp-ingrediente-beautybarometer-2016 corpolibero-ladolcevita-cremadecorp-beautybarometer2016 corpolibero-laptedecorp

corpolibero-marionnaud