Craiasa zapezii a ales sa fie ARCTIC CHIC by BOURJOIS

Ma obisnuisem ca imaginea unui machiaj de iarna sa fie o Craiasa a Zapezii in culori diafane, argintii si transparente. Cred ca din acest an Craiasa Zapezii a hotarat sa fie chic, indrazneata si plina de culoare. Bourjois aduce o gama de machiaj dedicata acestui inceput de an si cred ca e prima data cand vad atata culoare intensa intr-un anotimp figuros.

Cand am primit noutatile de la Bourjois mi-am dat seama ca machiajul intens este noul beauty code. Ati vazut si din articolele precedente ca si alte marci aduc culoarea in plin plan, insa la Bourjois vad o viziune de ansamblu si un nou concept care chiar era necesar, arctic chic. Pentru mine arctic chic inseamna accent de culoare, dar culori reci si pretioase, care iti scot in evidenta trasaturile si impun un ten perfect. Nu poti purta un ruj atat de vibrant cu un ten cu imperfectiuni si cu o coloratie neuniforma. Iar pentru asta Bourjois aduce un CC cream performant completat de un anticearcan de tip CC, asta chiar o noutate si o inovatie in materie de machiaj.

Cateva detalii despre CC cream de la Bourjois:

Un produs ce corecteaza nuanta si sterge 3 tipuri de imperfectiuni :
-Pigment Portocaliu IMPOTRIVA OBOSELII
-Pigment Verde IMPOTRIVA ROSETII
– Pigment Alb IMPOTRIVA PETELOR INCHISE LA CULOARE
Actiune avansata de ingrijire:
•Impotriva petelor inchise la culoare
•Hidratare 24 H
•SPF 15
Ideal pentru tenul meu ! Formula contine extracte regenerante de ceai alb

Anticearcanul de tip CC completeaza perfect crema CC . Eu il voi folosi si pe post de corector suplimentar, daca am nevoie de o acoperire mai intensa pe anumite zone de pe fata. Din experienta pe care o am cu anticearcanele de la Bourjois am observat ca sunt excelente corectoare pentru orice parte a fetei.

Cateva informatii despre acest anti-cearcan:

Anticearcan cu actiuni multiple:
Actiune avansata de ingrijire , lasand conturul ochilor fin si suplu:
•Hidratare 24H*
•SPF 15
Ideal chiar si pentru ochii sensibili sau cei purtatori de lentile de contact.

Recunosc ca sunt foarte incantata de ideea de BB cream sau CC cream si ma bucur si mai mult ca Bourjois vine cu doua produse care se completeaza pentru a-ti asigura un aspect sanatos, luminos, un ten care este pregatit sa primeasca un machiaj intens.

Alt produs interesant si care intra in zona de marcare a privirii este linerul MEGA LINER intr-o nuanta intensa de negru.

Este un liner care promite rezistenta si un negru intens. Va completa perfect orice machiaj de zi sau de seara, pentru ca te poti juca cu aplicarea lui obtinand o linie mai intensa sau mai discreta.

Produsele se gasesc deja in magazinele si parfumeriile care au stand Bourjois si va invit sa vedeti si preturile recomandate:

CC Cream & CC Eye Corrector: gama
color correction cu multiple beneficii!
Pret special de lansare CC Cream 49 lei
Pret CC Eye 42.90 lei 
Arctic Chic Look: o colectie imbracata in tonuri pretioase de
visiniu,
nuanta
vedeta a sezonului!
Pret lac de unghii 1 Seconde Violine Hypnotique 30 lei
Pret fard Smoky Eyes Prune Enigmatique 56.90 lei
Pret Rouge Edition Poupre Jazzy 53.00 lei
Pret Liner Feutre Noir Violine 53.90 lei 
Mega Liner: mult asteptatul liner XXL
pentru irezistibilii cat-eyes!
Pret Mega Liner 49.90 lei
In curand voi avea ocazia sa si testez aceste produse si o sa va povestesc cum mi s-au parut.