Creative Art Show,Beauty Publishing, extravaganta, culoare, arta

Pe 17 aprilie, in Bucuresti, a avut loc Creative Art Show, organizat de Beauty Publishing. Daca Beauty Publishing nu va spune ceva, atunci probabil ca va sunt cunoscute revistele MakeUp Magazine sau Hair Style Magazine, aceste reviste sunt rezultatul muncii echipei de la Beauty Publishing si nu numai.

Despre acest eveniment nu ai ce sa spui la modul de poveste…pentru ca el in sine a fost de poveste. O scena pe care am vazut coafuri extravagante si prelucrate, machiaje care aratau de poveste, a fost chiar un Luceafar pe scena, papusi rusesti si culori si texturi pe care nu mi le imaginam pe fata unei femei.

Eu, ca de obicei, in fum de tigara rezist eroic 2 ore….apoi trebuie sa ma retrag. Evenimentul a avut loc intr-un club si da….oamenii fumeaza in club. Nu beau suc de spanac.

Pentru mine acest eveniment a insemnat ca exista interes pentru frumusete, pentru a pune in valoarea frumusetea unei femei si ca make-up artistii ne aduc elemente de cultura de calitate atat de necesare in aceasta perioada cand inca statisticile oficiale tot spun ca romanii nu sunt educati si nu vor decat mancare si masini mari. Machiajul – impreuna cu o tinuta de poveste – poate da niste efecte pur si simplu fascinante….adica eu ma tot uitam la acele papusi rusesti si nu mai incetam sa studiez fiecare detaliu….nu stiam la ce sa ma uit mai intai. Sau ma uitam apoi la Luceafarul creat de Iuliana Sandu si ma uimeam cata inspiratie a avut aceasta artista.

Veti gasi in pozele oficiale de la eveniment mai multe detalii, insa la un asemenea event trebuie sa fii acolo, in fata scenei, ca sa prinzi tot efectul.

Eu le multumesc organizatorilor pentru invitatie si astept urmatoarea editie.

In centrul pozei este Iuliana Sandu, o artista de exceptie care a recreat imaginea Luceafarului eminescian intr-un machiaj naucitor, apoi de la stanga la dreapta – Gina Stefanoaia ( profesoara mea de make-up de la Academia Startline), Sudessa, apoi langa mine, Dana Make-up.

Si poza de la organizatori ma provoaca sa va spun un pic despre tinuta mea, ca tot am zis ca voi incerca sa scriu si despre fashion: t-shirt Guess, tunica La Redoute, jeans Berska si gentuta Tomy Hilfiger.