Crema de maini de la Sabon cumparata cu Cardul Privilege -1monthTest

Sunt o lenesa posesoare a cardului Privilege de la CoolBuy Club, adica desi il am, nu il folosesc pe cat ar merita. Totusi cand e vorba de cosmetice, i-am gasit intrebuintare, se poate folosi in magazinele Sabon cu o reducere de 10%. Reducerea e valabila si in magazinele normale si in magazinul online.

Eu mi-am luat crema de maini cu Paciuli-LavandaVanilie, in formatul mai micut in sticluta cu pompita.
Sticluta arata de poveste, de parca e din iatacul unei printese.

Crema are o textura fluida, dar foarte nutritiva, din acest motiv o folosesc si pe coate, picioare, talpi. Ca textura e ceva mai densa, ca si o crema de maini, dar ca miros cred ca e cea mai placut mirositoare crema de maini pe care am avut-o si mirosul persista mult. Daca ma dau cu ea, simt parfumul acestei creme ca si pe un parfum obisnuit. Iar mirosul de paciuli este unul din esentele mele preferate.

Folosesc crema aceasta de o luna de zile, dar nu zilnic….insa de curand am terminat alta crema de corp favorita, Steam Cream despre care am scris aici si atunci crema Sabon ii va lua locul si isi va extinde rolul de crema de maini. Daca dati click pe poza, veti putea vedea mai bine si informatiile suplimentare de pe ambalaj.

Pana a avea acest card nu prea ntram in magazinele Sabon, cred ca in ultimii 4 ani poate intrasem de vreo doua ori si nu prea ma tentase ceva anume. Acum am avut si tentatia acestei reduceri de pe card, am primit si un voucher pentru magazinul Sabon, un esantion exact din aceasta crema, mi-a placut de cand am desfacut mostra si…..am descoperit si magazinul online care este foarte bine realizat .Pe magazinul online au mereu oferte in plus fata de magazinul normal.

Crema aceasta costa 38 de lei pentru 60 de ml, fara reducerea de 10%. Exista si la 200 de ml cu 54 de lei. Preturile sunt de pe magazinul online.

Pentru moment, dupa 1monthTest , insa cu o discontinuitate in folosire, ii dau nota Excellent, cand se va termina aceasta sticluta, imi voi lua alta.:)