Cu buget privilegiat sau nu, un card Privilege de la CoolBuy Club ti-ar prinde bine

Ne place sa cumparam, sa iesim si mai ales sa profitam de orice reducere sau oferta. Indiferent daca avem un venit sub medie sau peste. Si daca mai zice cineva ceva de criza…da, este, insa nu avem chef de ea acum, sa ia o pauza.

In Romania pana acum nu am auzit inca de vreun serviciu de loializare mai aparte pentru cei activi in shopping-ul de toate felurile sau in iesit prin oras sau prin lume. Dar iata ca zilele acestea am aflat de un card care ar sta bine la mine in portofel si mi-ar aduce niste oferte deloc de refuzat.Card Privilege de la CoolBuy Club.

Pentru o suma anuala de 149 de lei as avea acces la o gramada de reduceri in magazine normale si online, cafenele, sali de fitness, o asigurare de calatorii si asistenta auto de la Midocar ( VW, Skoda si Audi) cu tractare gratuita in Bucuresti + 25 km.

Uitandu-ma acum pe lista lor de “privilegii” pentru acest card, uite la ce as apela eu in prima luna dupa ce mi-as cumpara acest card:

– 10% la orice comanda la WuXing – comand din cand in cand la ei si ar prinde bine sa mai am si reducere.
– 15% reducere la cumparaturi la Manufaktura de ziua mea….nu mai e mult pana la ziua mea, asa ca pica foarte bine :).
-40% reducere la StartDancing pentru Zumba, e singurul sport de tip “sala” la care imi face placere sa ma duc.
– 50% la biletul de intrare la Grigore Antipa, mai ales ca vreau sa il duc din nou pe baietelul meu acolo, am fost cand avea  1 an si un pic si i-a placut foarte mult.
– 30% reducere la toate serviciile de la salonul de beauty Baronesse, despre care am auzit numai de bine, chiar erau si oferte de vouchere, insa acum cu acest card as avea reduceri tot anul.
– poate nu in prima luna, dar in a doua m-as duce la cursul de make-up Artistry, in loc de 300 de euro ar costa 150 si pentru mine ar fi o “calificare” in plus . ..va dati seama cate subiecte de scris pe blog asa avea dupa acest curs???

Toate acestea pentru prima luna, cei de la CoolBuy Club anunta ca in fiecare luna apar oferte si parteneri noi la acest card….asadar e interesant sa vezi ce mai apare.

Toate detaliile le gasiti aici.

Exista si un card mai cu mot, care costa mai mult, 499 de lei/an, este  Card Privilege Limited Edition si se emite in maxim 5000 de exemplare…deci doar 5000 de persoane pot avea acces la el. Ofera mai multe lucruri….era de asteptat si imi place ideea ca ai asistenta telefonica prin care poti face rezervari si alte lucruri. E un cost mai mare si ca atare si avantajele sunt mai multe.