Cu gandul la mare si la soare? – Happy Days de la Centrofarm

Daca ne uitam pe prognoza meteo si pe fereastra, nu prea gasim legatura intre acel 1 Mai la soare si contextul dat. Cu toate acestea, protectia solara incepe sa se impuna, indiferent daca afara e vreme de plaja sau nu. Am inteles de cativa ani ca protectia solara nu mai este o joaca si nu e ceva legat strict de statul la plaja. Folosesc produse solare si atunci cand ies  in parc sau daca am un drum pe afara. Atat timp cat soarele e acolo sus…el emite raze si bune si mai putin bune si nu conteaza ce temperatura este sau ce tinuta am eu. Poluarea a facut ca din pacate sa avem nevoie din ce in ce mai mare de protectie solara zi de zi.
Cred ca v-ati obisnuit cu ofertele de la Centrofarm, lant de farmacii care incepe sa fie mai degraba o destinatie de frumusete in ultima vreme decat o destinatie de “mers cu reteta de la doctor”.
Hai sa vedem ce reduceri ne-a pregatit Centrofarm pentru pana pe 4 mai.

Daca esti cu gandul la soare si la mare, atunci cu siguranta noua oferta Happy Days de la Centrofarm te  face sa astepti cu si mai multa nerabdare zilele  petrecute la plaja. In perioada 30 aprilie – 4 mai, vei putea sa alegi produse de protectie solara de la Vichy si La Roche-Posay la un pret redus cu 25%.   
Gama Capital Soleil Vichy, fara parabeni, contine formule hipoalergenice, adaptate chiar si pielii sensibile,  Pentru cei mici,  poti alege produsele de protectie solara din gama special concepute pentru ei. 
Gama nr. 1 in protectie solara, recomandata de medicii dermatologi din Romania – Anthelios La Roche-Posay, o gasesti, de asemenea, la un pret redus in farmaciile Centrofarm. Cu o eficacitate si toleranta demonstrate prin 24 de teste clinice in vivo, aceste produse sunt recomandate pentru pielea sensibila sau alergica la soare. Gama cuprinde si produse pentru copii, foarte rezistente la apa si nisip.
Si pentru a-ti crea un kit complet pentru plaja, adauga unul dintre cele mai vechi ingrediente dermatologice – apa termala La Roche-Posay. Cu o istorie de peste 1700 de ani, acest produs are proprietati exceptionale, folosindu-se ca adjuvant in tratarea a numeroase dermatoze. In plus, compozitia sa se gaseste in toate produsele gamei La Roche-Posay.
Oferta Happy Day este valabila doar pana pe 4 mai, in toate farmaciile Centrofarm, in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte oferte/promotii.