Cum testam noi produsele

Avem 4 tipuri de teste:

– 5minTest – este testul de 5 min sau undeva pe acolo, este acel test la prima vedere, similar cu testul pe care il facem intr-un magazin care ofera testere sau esantioane de incercare ale produselor cosmetice. Un asemenea test nu o sa va dea foarte multe detalii decat despre miros, prima senzatie, textura, ambalaj, look&feel…dar va ajuta la capitolul timp, nu mai e nevoie sa mergeti sa testati voi produsele prin magazine.

– 48hTest – acest test seamana cu perioada aceea de inceput dupa ce cumparam un produs cosmetic, adica il desfacem, il folosim o data si inca o data, il plasam deja in spatiul nostru, in dulapior la baie sau pe noptiera, eventual il scapam pe jos sau il folosim si incorect prima data…dar e prima familiarizare cu el. Putem spune si un pic despre efect, despre cum ne simtim a doua zi dupa ce l-am folosit.

– 7daysTest – asta e deja un test avizat, vorbim despre un produs cand deja avem o saptamana de imprietenire cu el :). in cazul acesta o sa va spunem cum ne-am simtit dupa el, ce efecte simtim sau nu, cum s-a impacat si cu alte produse, ce au mai zis eventual si ceilalti din jurul nostru.

– 1monthTest – la testul acesta ne putem declara deja fani sau nu al acelui produs. E un test indelungat despre care putem face si un mic jurnal, cum a fost prima incercare, ce s-a intamplat daca am uitat sa il folosim cateva zile, ce imbunatatiri am observat, cat a mai ramas in cutie din produs si daca ne gandim sa il mai folosim.