Danielle Laroche – crema antistres – 24thTest

Iata ca am inceput sa testez produsele din Pinkbox si primul produs pe lista a fost crema de la Danielle Laroche.

Crema costa undeva la 30 de lei si a fost convenabil de tot sa o iau cu tot cu cutiuta de la Pinkbox unde mai aveam niste lucruri interesante. Per total un Pinkbox costa 44 de lei., asa ca este ok ca si investitie.

Crema are un ambalaj frumos, corect pentru o crema buna, cu borcan de sticla mat, era sigilat si sub capac.

In prima zi chiar voiam o crema relaxanta, ma refac inca dupa o extractie grea de masea de minte, am obrazul umflat si parca nu mai suport nici o crema. Crema aceasta a fost placuta, totusi are un miros parca de crema de aia de farmacie de tip vechi, Apidermin, cam genul acela daca il retineti si voi.

Textura  e foarte funny, are niste bobite care se sparg si lasa asa niste urme rosii pana se absoarbe crema. Se absoarbe repede si fata ramane catielata placut. Textura seamana un pic a crema de icre :)), asta mi-a dat senzatia, insa bobitele se topesc repede, asa cum am spus si nu deranjeaza.

In ambele zile m-am dat cu crema si in zona ochilor, e foarte ok, nu se simte nimic neplacut.

Per total la 48hTest ii dau o nota de Good pentru ca e o crema normala, face ceea ce promite, relaxeaza pielea, insa nu e ceva memorabil, e o crema ca multe altele. Ca miros mi se pare totusi prea banala, prea a crema medicinala neutra, insa cred ca asta confirma ca e o crema care cu adevarat vrea sa iti relaxeze pielea si sa nu te streseze cu un parfum in plus. Eu o recomand cam oricui, e o crema ce merge si dimineata si seara, eu m-am dat chiar si pe maini pentru ca ma spal pe maini des, spal mereu paharele , castronele pentru cel mic si voiam o crema usoara care sa se absoarba si sa nu fie prea parfumata.