Dansul, un cocktail de sport si distractie

Invitatia la un brunch dansant intr-o zi de vara, in care cele 35 de grade la umbra erau o realitate ce te tinea acasa sau in birou, cu aerul conditionat in brate, mi s-a parut foarte curajoasa. Anca Popa, PR-ul scolii de dans Arthur Murray, ne-a invitat, alaturi de  revista Beau Monde si Kenzo, sa vedem ce inseamna dansul, ce inseamna o atmosfera antrenanta cu beneficii multiple.Mai exact, dupa o sedinta de dans la Arthur Murray, pleci si mai zambitoare si cu un tonus mai bun. Asadar, mai multe bloggerite de beauty si fashion ne ragaseam pe un ring de dans si asteptam curioase sa vedem ce ni se pregateste.

Despre scoala de dans Arthur Murray v-am mai scris dupa prima mea vizita acolo si recunosc ca daca timpul mi-ar permite, as fi mai des prezenta acolo.

Instructorii de dans insista cu ideea ca daca poti merge, poti si dansa si ca totul pleaca de la cativa pasi pe care ii inveti si apoi ii interpretezi in stil propriu. Vals, bachata, bolero, tango, salsa sau cha-cha, totul incepe sa ti se para accesibil cu putina atentie si cu mult simt al umorului.

La Arthur Murray, elevii sunt fie oameni pasionati de dans, fie viitori miri care isi pregatesc primul dans de la nunta, fie profesionisti la inceput de drum care vor sa isi desavarseasca anumite stiluri de dans. Studio-ul de dans mi se pare foarte bine organizat, sala mare si luminoasa te incurajeaza doar sa dansezi.

Hai sa va spun ce am facut la brunch-ul dansant. Desi totusi am fost la un brunch, nu stiu sa va spun ce a fost bun de savurat din punct de vedere culinar, pentru ca am baut doar o limonada si in rest am dansat. Andrei, Florin si Gabriel ne-au antrenat in cateva dansuri de grup, insa ne-au aratat si individual pasi de dans pe care voiam sa ii experimentam. Mie personal mi se parea imposibil Fox Trot-ul, atunci cand ma uitam la dansatori profesionisti, ei, am dansat si eu Fox Trot si va spun ca se poate sa faci pasii destul de bine dupa doar 10 minute de repetat. Bineinteles ca daca vrei sa ajungi la performanta si la acea eleganta in executie, vorbim despre ani de pregatiri si repetitii.

Daca te tenteaza o miscare antrenanta, ai putea merge la Arthur Murray, daca ar fi sa aleg intre a merge la sala si a merge sa dansez aici, cred ca stiti singure raspunsul.
Daca va pregatiti dansul mirilor si inca nu v-ati hotarat, tot aici e de venit, instructorii o sa va ajute inclusiv cu partea de coregrafie adaptata la voi doi.

Asadar, la dans!

Date de contact scoala de dans Arthur Murray:

Str. Nicolae Caramfil nr 87, et 2, Bucuresti
Telefon: 0722 876 876
Email: office@arthurmurray.ro

Orar: de luni pana vineri de la 13:00 la 22:00
Sambata: 10-15:00