Dazzle Dust de la Barry M – 5minTest

Astazi am testat fardul de ochi de la Barry M, produs care se afla in lista de premii pentru concursul din aceasta luna pe care vi-l propun impreuna cu Marionnaud.

Fardul acesta are o culoare violet, este sclipitor putin, fara a fi neaparat un fard de seara sau dedicat unui machiaj neaparat special. Poate fi purtat si singur ca si fard de zi. De fapt eu astazi cand l-am incercat nu am pus inainte pe fata decat o crema hidratanta si atat. Am vrut sa vad cum arata el asa simplu.

Zic eu ca nu arata rau, eu am ochii caprui si tenul pistruiat si totusi a mers. E adevarat ca zilele acestea am restante de somn si ochii nu arata tocmai bine, insa fardul are si o tenta de lumina care e placuta si da un refresh oricarui look.

Hai sa vedeti si cum arata intins pe piele in cantitate mai mare ca sa va dea o idee despre culoare si textura:

Are si o tenta de gri, asta mi-a si placut la acest fard, ca are mai multe nuante in functie de lumina. Se intinde foarte usor, se poate aranja si cu degetele si cu pensula, e foarte usor de aplicat.

Borcanelul este mic, ce mi-a placut este ca atunci cand il desfaci nu sare din el tot fardul cum pateam cu alte farduri in acelasi format de ambalaj.

Recomand insa sa fie purtat daca tenul este uniformizat ca si culoare si cand cearcanele sunt atenuate cu un corector sau ilmunator, cred ca ar da mult mai bine, la mine dupa cum vedeti in poza avand ochii obositi, efectul este un pic accentuat de aceasta culoare. Imi place insa luminozitatea fardului.

Per total pentru un 5minTest eu ii dau o nota de Very Good si abea astept sa il refolosesc intr-un machiaj facut cu atentie si complet, cu fond de ten, iluminator etc.