De ce nu te mai saruta

Singuratatea este al doilea flagel al secolului nebuniei informatice, dupa depresie. Oamenii sunt singuri si chiar daca sunt cu cineva, apropierea fizica se intampla mult mai greu. De ce nu te mai saruta? Hm, parca nici bine nu a inceput relatie si totul intra in rutina plictisitoare. Inimioare si emoticoane pe ecrane, dar de fapt atingerile acelea firesti, unde mai sunt?

Si daca tot esti pe un blog de beauty, hai sa iti spun asa, din adancimea intelepciunii de beauty blogger, de ce ei va saruta pe voi mai rar.

V-ati mai uitat pe buzele voastre in ultima vreme? Cum zac rujurile mate, toate Huda-urile si Kat von D-urile astea sperie. Sunt ca un fel de insecticide. Oricat de frumoase sunteti in pozele de pe Instagram, in realitate aratam ca niste papusi cu buze pictate cu creta. Cine ar vrea sa atinga buzele acelea? Nobody. Stiu ca pana si in reclamele la lucruri cu semnificatie erotica sunt prezente buze foarte colorate, pigmentate, insa cand e vorba de act in sine, nu prea vrea nimeni sa simta pigment si creta pe buzele unei femei.

Invazia de buze injectate iar nu e tocmai o gradina a dorintelor lui Adam. Mda, o fi buzele acestea supradimensionate cu o mare conotatie erotica, insa nici ei, acuzati ca se gandesc non-stop la sex, nu isi doresc in permanenta prezenta unor buze pornografice. Ar saruta si ei o femeie, ar strivi si ei niste buze de om, nu de papusa de cauciuc.

Tonele de fard pe fetele frumoaselor de astazi sperie la propriu. Pana si un copil evita sa atinga fata prea machiata a unei femei, daramite un barbat. Stiu ca in tutorialele de Valentine’s Day se recomanda rujul rosu si aprins, fondul de ten, contouring, strobing sa parem angelice, blush sa parem putin intimidate, dar el, bietul de el, unde sa mai puna buzele??? Am auzit intamplator o discutie intre doi tineri, iar celalalt ii spunea amuzat si ironic celuilalt ca doamna pe care aproape reusise sa o seduca avea farduri si intre sani, iar asta l-a speriat.

Mirosul de tigara. Ce sexy esti cand tragi din tigara aia, asa e? Da…. te-ai sarutat tu, asa un pic?? Sa vezi cum se simte un french kiss plin de aroma aia turbulenta de tabac amestecat cu ce o mai fi pe acolo. Niet, el nu va cauta mentolul lasat de guma aia bagata rapid sa salveze tragedia, niet. Bine, dar fumeaza si el!! Asa o fi. Da are si el momente cand vrea sa simta ca saruta o femeie. Azi tigara, maine tigara, ce gust o avea totusi o gura de femeie? O sa caute sigur, dar nu la tine.

Donc, les filles, adica doamnelor si domnisoarelor, inainte de toate, demachiati-va daca va doriti o efuziune de afectiune. Plecati la intalniri cu extrem de putin machiaj, doar cat v-a atins aripa fluturelui. Iar ca dimineata de dupa sa aratati minunat, nu uitati ca rutina aia de ingrijire si acel fucking clean lifestyle o sa isi arate adevarata valoare, nu tonele de farduri din portfardurile domniilor voastre. Asa ca, mai beti apa, mai mancati un mar sau o banana, mai dati cu o crema. Fiti dirty in gesturi si atitudine, dar tineti-va gura departe de orice mizerie daca vreti sa fiti sarutate cu patima. Bonne chance!