De unde iti iei informatiile despre cosmetice?

De unde iti iei informatiile despre cosmetice? Ei bine, BeautyBarometer te intreaba revine in atentia ta. Cu ocazia aceasta fireste am si un concurs, asa cum v-am obisnuit. Premiul este cel din poza si il voi acorda prin extragere.

Bun, hai sa va spun putin despre tematica acestui chestionar. Cred ca zona de skincare incepe sa fie mai sexy decat zona de makeup. Va aduceti aminte ca acum cativa ani era nebunia lansarii paletelor si a fondurilor de ten. Acum suntem mult mai in alerta cand apar seruri noi, geluri de curatare sau exfolianti. Marci noi apar pe piata care mai de care mai moderne si aducand ingrediente noi sau deja cunoscute, dar altfel puse in valoare. Ambalaje simple sau sofisticate,device-uri de curatare a pielii sau de tratament, in fine, piata de produse de ingrijire a tenului este in explozie. Fireste ca fiecare consumator este atent la cheltuieli, insa uneori se depaseste limita aceea imaginara de buget pentru ca apar nevoi noi sau se inventeaza nevoi. Asta este si geniul campaniilor de comunicare ale marcilor de cosmetice, sa iti induca nevoi de care nici nu banuiai.

In alta ordine de idei, tot ce tine de ingrijirea tenului este in mod evident un mic moft. Adica omenirea poate trai bine merci si fara creme de fata. Noi, femeile, si din ce in ce mai des, barbatii, avem insa nevoie de ceva mai multa grija de sine. Iar ingrijirea tenului este in mod evident o forma frumoasa de a ne exprima stima de sine. Atat timp cat facem lucrul acesta cu atentie si grija, chiar avem si rezultate bune. Eu una nu ma mai pot lipsi de ani buni de o crema de zi sau de un produs de curatare a tenului. Imi place sa am grija de tenul meu si lucrurile au inceput sa dea rezultate in timp. Fireste ca o rutina buna de skincare nu da rezultate daca nu avem un ritm de viata bun. Orele de somn pierdute, tutunul, alcoolul in exces, junk food-ul isi pun amprenta imediat pe tenul nostru.

Bon, va astept la chestionar mai jos, astept raspunsurile voastre pana pe 18 mai inclusiv si pe 19 mai castigatoarea sau castigatorul va primi un email din partea mea.

Am o mica mentiune, in premiu exista si un parfum pe care nu m-am putut abtine sa nu il desfac sa il incerc. In materie de parfumuri sunt nebuna, recunosc. Daca deranjeaza pe cel ce va castiga acest aspect, nu e nici o problema nu il trimit. In rest, ca de obicei totul este nou si nefolosit, insa la parfumuri intotdeauna mai fac abateri, in plus si eu sunt colectionara de parfumuri si cumpar multe parfumuri incepute.

 

Alte reguli de concurs pe care ma vad nevoita sa le mentionez:

  • va inscrieti o singura data
  • trebuie sa aveti minim 18 ani
  • trimit premiul doar in Romania.