Debehams din nou in Romania, preview zona de beauty

Debenhams revine in Romania si cred ca cei care au asteptat nerabdatori ca acest brand sa isi reia locul in peisajul de retail din Romania, maine dimineata, adica pe 26 martie, vor avea o surpriza placuta. Pentru ca am fost cam o ora la evenimentul de presa din seara de dinainte de deschiderea cu publicul larg, o sa va fac un foarte mic rezumat asupra ce am vazut pe zona de beauty. Magazinul din Bucuresti Mall are 3 nivele si nivelul 1 este complet dedicat zonei de beauty. In poza de sus ma vedeti in mica oaza Collistar, un concept cu totul special. Collistar are o mica zona dedicata testarii produselor faciale si de corp, o idee minunata si care cred ca va fi apreciata de cliente. Spatiul este bine delimitat, inchis ca un cabinet de cosmetica, unde poti primi linistita un rasfat Collistar. De asemenea produsele Collistar au expunere foarte frumoasa si generoasa.

Collistar, Debenhams

Mi-a placut enorm zona de expunere a produselor Estee Lauder, totusi ma asteptam sa fie prezenti cu mai multe parfumuri.

Estee Lauder in Debenhams Romani, Bucuresti Mall

Mi-a placut enorm noul parfum de la Givenchy.

Ange ou Demon Le parfum et Son Accord Illicite, Givenchy

Bineinteles ca am savurat indelung produsele de machiaj Guerlain.

Guerlain, Debenhams Bucuresti
Guerlain, Meteorites Perles de Blush

Magazinul are si o zona de cosmetice de tip drug-store, stand Catrice la care nu am mai reusit sa fac poze. Am vazut standuri de cosmetice l’Oreal Paris si Rimmel London.

Tot cu gandul la parfumuri m-am dus si asa am ramas.

Paul Emilien, Debenhams

Chloe, Love Story, Debenhams Bucuresti

Bineinteles ca punctul de atractie Debenhams il constituie zona de fashion, zona pe care eu nu prea ma pricep. Totusi din ce am observat eu, colectiile mi s-au parut destul de sobre, magazinul mi se pare ca se adreseaza mai degraba clientilor nu foarte tineri.

Sper sa ne aduca multe surprize placute acest magazin, eu pe zona de beauty voi fi clienta cu certitudine.