Deborah, makeup news, primer, mascara and concealer

Cateva noutati de la Deborah mi-au atras atentia zilele acestea si pot sa va anunt ca voi avea in curand o surpriza si pentru voi. Pana atunci, va spun pe scurt cu ce va asteapta Deborah in acest sezon: un nou primer matifiant, Mattifying Face Primer, un rimel nou in doua versiuni, Love My lashes, o varianta de volum si una de alungire si un corector fluid, Dress Me Perfect.

DeborahPrimer-Mattifyng

Deborah Face Perfect Mattifying Primer va fi de mare ajutor persoanelor cu tenul gras sau mixt, cu exces de sebum si care intampina dificultati in ce priveste rezistenta machiajului pe parcursul zilei.

Consistenta de gel formeza un film invizibil la nivelul pielii ce mentine rezistenta si aspectul proaspat al fondului de ten pentru un timp indelungat. Formula primerului este imbogatita cu extracte vegetale pentru a realiza o minimizare vizibila a porilor dilatati, ajutand la retexturizarea pielii lasand-o supla si tonifiata. Microparticulele de silica absorb excesul de sebum din zona T. Primerul se aplica uniform, lasand tenul cu un aspect natural-mat. Nu contine ulei, are un miros delicat de violete.

deborah-mascara

Love My Lashes Mascara ingrijeste genele cu ajutorul unui cocktail de ingrediente active Hydra-Lash DH Complex  ce hidrateaza genele si le mentine suple. Asa cum v-am spus, a fost lansat in doua variante, pentru volum si pentru alungire.

Love My Lashes Mascara Volume este imbogatita cu microsfere perfect rotunde  de silica care imbraca fiecare geana in mod egal, creand un efect mai bogat, voluptos al genelor . Polimerii flexibili  din formula mascarei se fixeaza in jurul fiecarei gene creand micro-cilindri de culoare. Design-ul ingenios al pensulei aplica cu precizie cantitatea necesara  pentru un efect de volum si definire.

Love My Lashes Mascara Long este imbogatita cu ceruri sintetice si naturale imbraca fiecare geana de la baza la varf, adaugandu–i lungime.

deborah-liquid-dressme-concealer-beautybarometer2016

Dress Me Perfect Liquid Concealer este un corector lichid ce minimizeaza si difuzeaza imperfectiunile tenului. Avand o consistenta cremoasa, corectorul se imbina perfect cu tenul, astfel evitandu-se efectul nedorit de ‘’masca’’. Microsferele ‘’soft focus’’ schimba unghiul de reflectare al luminii, creand un efect optic de blurare. Rezultatul este unul luminous, ferm, cu cearcane diminuate. Disponibil in trei nuante: 01 Light Beige, 02 Light Rose. 03 Apricot.

Produsele Deborah se gasesc in parfumerii, dar si anumite supermarketuri, preturile recomandate:

Love My Lashes-Mascara Volume – 33lei

Love My Lashes-Mascara Length – 33lei

Face Perfect Mattifying Primer  – 50lei

Dress Me Perfect Concealer – 38lei

Ce produs va tenteaza mai mult?