Dermatocosmetice, 5 produse recomandate

Pentru ca sunt adepta folosirii dermatocosmeticelor cat mai mult si mai des, am ales 5 produse despre care sa va vorbesc..


Iata ca aceasta tema mi-a facut curaj sa mai fac si un filmulet pe youtube si sper sa va placa abodarea.
In film va povestesc de ce recomand sa folositi dermatocosmetice si cred ca este evident ca un produs gandit din perspectiva dermatologiei ca si stiinta are efecte foarte bune asupra pielii.

Produsele despre care am ales sa va povestesc sunt:
1. Xerloys5, o crema hidratanta si emolienta pentru ten si corp – un produs descoperit recent, primit la testat si pe care il consider un hidratant excelent global, pentru tot corpul.
2. Collistar, Perfecta Plus, crema de ochi, este crema de ochi ideala de aplicat inainte de un machiaj usor si pentru care avem nevoie de un aspect odihnit.
3. Bioderma , Hydrabio Serum, este un ser potrivit oricarui ten, aduce si hidratare eficienta si pregateste tenul pentru machiaj sau pentru crema de noapte.
4. Uriage, balsam de buze, de purtat oricand si oricum, un balsam de buze pe care il ador.
5. Vichy , Teint ideal, fond de ten, fondul de ten care imi uniformizeaza coloratia pielii, da senzatia de ten luminos si imi ingrijeste tenul.

Produsele dermatocosmetice se gasesc in farmacii, doar Collistar se gaseste in parfumerii ( Sephora si Douglas) pentru ca este mai degraba un produs dermatocosmetic de lux, desi ca pret este la fel cu alte dermatocosmetice din farmacii.

Voua ce produse dermatocosmetice va plac?

Daca ai blog si doresti sa scrii pe tema dermatocosmeticelor, ai sansa sa participi si la un concurs pentru bloggeri.

Va place ce ati
citit? Urmariti-ma si pe Facebook, Twitter, Instagram sau Pinterest.