Douglas Beautify You, Greek Princess

Douglas m-a impresionat in aceasta vara cu propria colectie de machiaj. Stau si ma gandesc acum cand am descoperit eu prima data produsele de marca proprie Douglas, cred ca acum vreo 2 ani si ceva si eram tare nemultumita. Cu o mica retinere spun si azi ca produsele din gama de skincare nu sunt tocmai in acord cu mine, nu reuseam sa ma impac cu ele, insa produsele de machiaj m-au cam cucerit. Iar noua colectie in editie limitata, Greek Princess, pur si simplu mi-a ramas la suflet.  Asadar pana o sa fac un articol mai pe larg cu produsele de machiaj Douglas, va spun pe scurt despre Greek Princess.

Imi place la nebunie pudra aurie, care are aceasta pompita eleganta. Poti sa pulverizezi cu o atitudine de diva putina pudra aurie, poate si un pic magica, peste machiaj, peste decolteu, mai ales cand porti o rochie de vara cu decolteuri ametitoare. ( Pudra, 55 de lei).

In ultima vreme sunt focusata pe iluminatoare, pe pudre cu particule luminoase. Pudra iluminatoate din colectia Greek Princess va fi cu siguranta cat de curand in trusa mea de machiaj. ( Pudra bronzanta aurie , 65 de lei).

Colectia este completata de creioane aurii si lacuri de unghii in acord cu ideea de aur.

Creion de ochi, 39 de lei

Lac de unghii, 29 de lei

Ce va place mai mult din aceasta colectie?