Douglas Beauty Box Februarie 2015

Douglas este destinatia mea permanenta de shopping pentru un beauty box care de fiecare data este si atractiv si avantajos ca si pret. Un cocktail numai bun pentru o nebuna dupa beauty box-uri cum ma declar fara nici o ezitare.

Douglas Beauty Box, editia de februarie mi se pare din start un succes pornind doar de la doua ingrediente: parfum Naf Naf si miniaturi Clinique.

Pe scurt in cutiuta aveti  doua produse full size:
– Naf Naf Fairy Juice Blue, EDT, 40 de ml – un parfum de primavara, putin floral, putin si fructat, proaspat si adolescentin;
– Anny, lac de unghii, eu am primit o culoare intre mov si bej, putin sidefata. Anny este un brand pe care il gasiti exclusiv la Douglas.

Produsele miniatura sunt:
– Clinique, All about eyes, crema de ochi, 5 ml, va ajunge fara probleme sa o aplicati o saptamana, am mai avut aceasta miniatura din alte oferte Clinique, este unul dintre best-seller-urile lor;
– Clinique High Impact mascara, 4g, va ajunge fara probleme o luna de zile, folosit zi de zi.
– Douglas Naturals, crema de fata, 5 ml, este o noutate si pentru mine, Douglas a lansat in iarna anului trecut aceasta gama bio, momentan doar am incercat in magazine ceva produse si am un ulei de corp.
– Douglas gel de dus, XS, am mai avut si imi place, are 75 de ml, gel de dus de luat daca plecati un week-end undeva sau pur si simplu vrei sa mai faci variatii.

Pretul cutiei: 59 de lei, daca ai card Douglas, 79 de lei daca nu ai, insa poti face cardul pe loc in magazin, dureaza cam 3 minute sa completezi formularul.

Calificativul meu este din nou Excellent si abia astept urmatoarea cutiuta.