Douglas este destinatia mea permanenta de shopping pentru un beauty box care de fiecare data este si atractiv si avantajos ca si pret. Un cocktail numai bun pentru o nebuna dupa beauty box-uri cum ma declar fara nici o ezitare.

Douglas Beauty Box, editia de februarie mi se pare din start un succes pornind doar de la doua ingrediente: parfum Naf Naf si miniaturi Clinique.

Pe scurt in cutiuta aveti  doua produse full size:
– Naf Naf Fairy Juice Blue, EDT, 40 de ml – un parfum de primavara, putin floral, putin si fructat, proaspat si adolescentin;
– Anny, lac de unghii, eu am primit o culoare intre mov si bej, putin sidefata. Anny este un brand pe care il gasiti exclusiv la Douglas.

Produsele miniatura sunt:
– Clinique, All about eyes, crema de ochi, 5 ml, va ajunge fara probleme sa o aplicati o saptamana, am mai avut aceasta miniatura din alte oferte Clinique, este unul dintre best-seller-urile lor;
– Clinique High Impact mascara, 4g, va ajunge fara probleme o luna de zile, folosit zi de zi.
– Douglas Naturals, crema de fata, 5 ml, este o noutate si pentru mine, Douglas a lansat in iarna anului trecut aceasta gama bio, momentan doar am incercat in magazine ceva produse si am un ulei de corp.
– Douglas gel de dus, XS, am mai avut si imi place, are 75 de ml, gel de dus de luat daca plecati un week-end undeva sau pur si simplu vrei sa mai faci variatii.

Pretul cutiei: 59 de lei, daca ai card Douglas, 79 de lei daca nu ai, insa poti face cardul pe loc in magazin, dureaza cam 3 minute sa completezi formularul.

Calificativul meu este din nou Excellent si abia astept urmatoarea cutiuta.

Written by Ana Maria Tatucu