Dr. Murad a confirmat: SPF zilnic si creme anti-aging

Nu-mi place sa merg la doctor. Dar la Dr. Murad cred ca as merge si zilnic sa imi dea sfaturi de ingrijire a tenului si sa imi dea ocazia sa testez produsele cosmetice Murad :).

In aceasta vara, in magazinele Sephora va puteti intalni cu fetele din echipa Murad care vin cu un aparat special de diagnosticare a problemelor tenului vostru. Tot ele o sa va spuna ce produse trebuie sa folositi si va vor oferi mostre din produsele Murad recomandate.

Eu am fost in luna iunie la Sephora din Baneasa Shopping City si acolo Crina m-a primit cu mare drag.


Crina mi-a solicitat cateva date si apoi m-a invitat sa ma asez cu barbia pe un suport. Un aparat special mi-a facut o poza folosindu-se de un flash rapid. Deci diagnosticarea se face extrem de simplu, aparatul are capacitatea sa scaneze fata de la distanta si sa aprecieze  gradul de imbatranire, petele pigmentare, inflamatiile de pe ten daca sunt, poate identifica porii prea deschisi. In final ti se da un diagnostic si ti se recomanda pe ce trebuie sa insisti in ingrijirea tenului.

Pentru mine verdictul a fost simplu: am ceva pete pigmentare slabe, insa trebuie sa am grija cu protectia solara pentru ca petele se pot accentua. Am zone cu pori deschisi in zona nasului si ar fi bine sa folosesc produse care sa echilibreze acea zona. Verdictul e simplu pentru ca in gama Murad gasesc cam tot ce as avea nevoie sa rezolv aceste probleme.

Murad continua acest gen de actiuni si in magazinele Sephora din tara.  Daca sunteti din Constanta sau in concediu la mare, in week-end-ul 4-6 iulie, echipa Murad va fi prezenta acolo pentru a face recomandari si diagnosticare de ten.

Daca urmariti pagina de Facebook Murad veti vedea mereu care este programul acestui mic centru mobil de diagnosticare ten.

Daca la anul va mai fi acest gen de actiune, cu siguranta il voi repeta pentru a vedea evolutia tenului meu.