Dragoste de la primul dus

Daca dupa primul dus ai putea spune ca te-ai indragostit de gelul de dus , cum ar fi? Sau voi ce credeati dupa ce ati citit titlul? Ca va spun vreo poveste interesanta de amor la ceas de seara? O poveste nu o sa va spun neaparat, ci o sa va anunt ca daca pana acum va placeau gelurile de dus Dove, cu noua formula veti simti acea dragoste la prima vedere sau dragoste de la primul dus.

Noua formula a gelului de dus Dove cu Nutrium Moisture, care este indragit de atatea femei, asigura acum si spuma aceea generoasa si catifelata, dar si efectul de hidratare pe care ti-l doresti de la un gel de dus. Deja dupa prima folosire simti diferenta si eu pot sa va zic ca intotdeauna fac o mica pasiune pentru gelul de dus Dove de pe raftul de la baie.

#oneshowerchallenge este o provocare la care Dove a raspuns cu bucurie si le-a adus femeilor acel gel de dus cu efect de hidratare de la prima utilizare, ceea ce nu este asa usor, si tot sub acest hashtag se desfasoara si provocarea mea pentru voi.
 Impreuna cu Dove o sa va provoc sa imi spuneti cu ce comparati voi in mintea voastra senzatia unui dus placut si revigorant. Cand folosesc gelul de dus Dove, am senzatia ca ma spal cu o crema de vanilie parfumata si ca sunt undeva in tara povestilor in care sunt casute din turta dulce si la robinet curge crema de vanilie.

Daca vrei sa castigi un set de geluri de dus Dove cu noua formula Nutrium Moisture, completeaza formularul de mai jos.

Conditiile sunt doar doua si simple:

– sa dai share acestui concurs folosind hashtag-ul #oneshowerchallenge
– sa raspunzi intr-un comentariu la intrebarea: Cu ce compari senzatia unui dus placut si revigorant?

Voi extrage 5 castigatoare si aveti timp sa participati pana pe 10 mai. Fiecare castigatoare va primi 3 geluri de dus Dove: Dove Deeply Nourishing, Dove Gentle Exfoliating si Dove GoFresh Revitalize.

Premiile vor fi expediate de catre sponsor.
Cele 5 castigatoare vor fi anuntate pe 11 mai 2015 pe blog si pe Facebook si toate cele 5 vor trebui sa isi valideze extragerea prin trimiterea unui mail cu datele de livrare. Adresa de email trebuie sa fie aceeasi ca cea care apare in profilul Rafflecopter, altfel se descalifica si voi reface extragerea.

Bafta la concurs!

a Rafflecopter giveaway