Eisenberg, Creme Secret Premieres Rides, primele impresii

Eisenberg, Creme Secret Premieres Rides este una dintre cremele care a poposit pe noptiera mea si se pare ca va ramane acolo pana va fi gata. Eisenberg este un brand de ingrijire de lux pe care il gasiti in exclusivitate in parfumeriile Douglas. V-am mai scris despre acest brand aici. Brand conceput de un roman, suprinzator daca e sa ne luam dupa nume si dupa originea produselor, Eisenberg isi seduce cu usurinta consumatoarele prin aspect, texturi, arome.

Noua crema “secret” dedicata primelor riduri vine intr-un borcanel discret si elegant, cum arata toate produsele Eisenberg. Este insotita de o spatula, ca orice crema care provine de la o marca cu grija la detalii. Cutia de carton este si cu o tipla sigilata, alt lucru pe care eu il apreciez. Imi doresc mereu sa fiu prima care atinge recipientul unui produs cosmetic dupa ce acesta a iesit din tot procesul de fabricatie si de ambalare.

Ca sa raman tot la ambalaj, va spun ca inclusiv faptul ca ingredientele sunt scrise clar si mare pentru mine inseamna o dovada de respect fata de consumator. Chiar si daca nu te pricepi la treaba asta, tot vei fi mai incurajat sa dai niste cautari pe Google cand ingredientele sunt atat de bine marcate si usor de citit. Asta inseamna si transparenta producatorului. Imi place cand gasesc marci de acest fel pentru care aceste mici detalii nu sunt atat de insignifiante si care inteleg ca intre publicitate si informare este o mica distanta care poate de fapt sa iti indeparteze consumatorii.

Textura este fina si din ce am vazut se transforma imediat ce este aplicata pe piele. Din textura de crema devine un gel-ulei, usor absorbit si care pare ca dispare pe suprafata pielii. Crema are o textura clasica, insa in momentul in care este aplicata pe piele, devine usor translucida si treptat se transforma ca intr-un ulei fin. Parfumul este aproape imperceptibil, se simte ceva, insa extrem de discret. Inca o data, nu este o crema care sa va seduca si prin parfum. Ca sa merg pe aceasta idee a seductiei, placerea vine din aplicare si din senzatia de dupa aplicare. Cel putin de cate ori o aplic, simt o relaxare si un adevarat rasfat facial.

Despre eficienta nu ma pot pronunta inca, dar deja este un punct in plus faptul ca nu mi-a dat nici un efect neplacut. Hidratarea pare destul de serioasa pentru ca aplicarea fondului de ten se face bine dupa aceasta crema, iar seara nu am prea mai simtit nevoia sa o combin si cu altceva. Dar de vreo doua ori am adaugat si cateva picaturi dintr-un ser cu Niacinamide de la Paula’s Choice, despre care o sa va scriu curand, si am observat o buna compatibilitate intre ser si aceasta crema.

Crema costa 455 de lei in parfumeriile Douglas, o puteti cumpara si online. Intra fara nici o rezerva in competitie cu produsele de highend pentru ca acolo ii este locul. Daca este sa o compar cu marci de prestigiu, mi se pare mult mai placuta decat Le Lift de la Chanel si oarecum similara ca si feeling cu gama Abeille Royale de la Guerlain.