Elizabeth Arden, Beautiful Color Eye shadow quad, Posh Purples, Limited Edition, swatches si preview

Elizabeth Arden Beautiful Color, paleta in editie limitata, in versiunea Posh Purples, mi-a dat si mie motive sa nu ma mai feresc de culori din zona cromatica mov-purple. Paleta este foarte frumos gandita, combina culori calde si reci, texturi pudrate si o textura putin irizata, nuanta de roz.

Paleta mi-a placut incepand de la ambalaj si pana la textura fardurilor, capacul are ceva accente din sticluta parfumului Untold.

Cutia este alba cu motive aurii, foarte eleganta, ca atare dupa ce voi termina fardurile o voi pastra ca si oglinda de poseta.

Elizabeth Arden este printre acele brand-uri de la care pleaca filozofia contemporana a frumusetii. Brand conceput de o femeie extrem de curajoasa si sigura pe ce inseamna o femeie ingrijita. Elizabeth Arden a inspirat generatii si generatii. Sunt cateva produse iconice pe care daca nu le-ati incercat pana acum, va spun ca trebuie sa le incercati: celebra serie de skincare Eight Hour si parfumul 5thAvenue care reda atat de bine atmosfera newyorkeza. Eu ador parfumul Green Tea, este un parfum pe care il am mereu in colectia mea de parfumuri si il reinnoiesc de indata ce se termina. Este si foarte accesibil ca pret si extrem de purtabil.

Paleta Elizabeth Arden Beautiful Color se potriveste si pentru machiajul de zi si pentru cel de seara. In interiorul cutiei se gaseste si o mica schema cu recomandari asupra aplicarii celor 4 culori.

Pret aproximativ: 160 de lei, paleta este disponibila in parfumeriile cu produse Elizabeth Arden
Swatches realizate la lumina naturala.
Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Shadow Quad se poate folosi timp de 3 ani de la deschidere.
Sper ca v-am dat o noua idee de machiaj pentru final de vara si va promit curand si un machiaj realizat cu aceasta paleta si alte produse de machiaj Elizabeth Arden.