Elizabeth Arden, dreptul la frumusete, concurs

Elizabeth Arden este acea femeie care a dat un alt sens frumusetii feminine, a facut ca educatia pentru frumusete sa fie mai accesibila si ca produsele de calitate sa ofere rezultate consumatoarelor dupa asteptarile lor. Ea a spus ca frumusetea este dreptul din nastere al fiecarei femei. Asta nu este o vorba spusa asa pur si simplu. Ascunde multe semnificatii in spate si mai ales munca ei de a demonstra ca pentru frumusete orice femeie poate face ceva si mai ales trebuie sa faca ceva.

Povestea din spatele brand-ului Elizabeth Arden pe mine personal ma motiveaza de foarte multe ori. Si cred ca fiecare dintre noi are nevoie de putina motivare suplimentara.

E foarte simplu sa te descurajezi dimineata uitandu-te in oglinda vazandu-ti poate semne de oboseala, un rid nou sau o spranceana care nu sta cum ai dori. Noi femeile ne gasim mereu motive sa ne criticam noi pe noi si sa fim dure in autoapreciere. 

Eu ma uit in oglinda si mereu mai vad un rid, ma intreb cum sa fac sa stea buzele alea hidratate ca lumea, cum sa fac sa nu mai am roseata in jurul nasului. Am dimineti cand nu inteleg de ce desi am folosit o crema de  noapte foarte intensa, dimineata am zone de ten deshidratate.  Dar imediat imi curat tenul, aplic din nou creme, pun un BB cream si putin balsam de buze, aleg cu ce parfum sa incep ziua si deja viata mi se pare mai frumoasa, pentru ca de fapt asa este, doar ca trebuie sa ma incurajez un pic si sa vad asta si mai bine.
Elizabeth Arden a inteles inca de acum 100 de ani ca femeile au nevoie de un semnal de incredere. Le-a spus tuturor ca dreptul la frumusete il avem din nastere si ca fiecare femeie trebuie doar sa se foloseasca de acest drept.
As vrea sa imi spui in cuvintele tale ce anume – produse sau obiceiuri – te incurajeaza pe tine sa te vezi frumoasa si sa te apreciezi asa cum esti. Stii bine ca apreciez adevaratele povesti despre frumusete si daca ma vei convinge prin povestea ta, am un premiu special pentru tine, 3 produse de la Elizabeth Arden. Despre Green Tea de la Elizabeth Arden stii deja ca este parfumul meu de vara preferat, sunt convinsa ca va deveni si al tau in varianta Cherry Blossom. Si mai sunt inca doua produse Elizabeth Arden care te vor convinge ca poti avea incredere zilnic in dreptul tau la frumusete: serul Flawless Future si un gloss. Cu aceste 3 produse sunt convinsa ca tu, una dintre cititoarele mele, vei avea motive sa spui in fata oglinzii ca esti frumoasa si stii asta in fiecare zi.
As aprecia daca ai da Like si paginii Elizabeth Arden Romania ( ai bucura mult o echipa frumoasa si inimoasa care vrea sa incurajeze fiecare femeie sa creada in dreptul ei la frumusete) si sa imi lasi in comentariu si numele cu care ai dat like.
Asta e tot, astept povestea ta pana cel tarziu 8 martie 2015. Pe 9 martie o sa ma decid greu, ca de obicei, sa aleg cea mai frumoasa poveste, insa cred ca ai observat ca in permanenta pe blogul meu exista macar un concurs unde eu apreciez pasiunea pentru frumusete. Iar un asemenea premiu merita sa ajunga la cineva care stie ca frumusetea este un drept din nastere, asa este?

Premiul va fi livrat de sponsor prin curier.
Confirmarea datelor de contact din partea castigatoarei va trebui facuta pana cel tarziu 14 martie 2015.

Multa inspiratie sa aveti! Eu abia astept sa citesc povestile voastre.