Elizabeth Arden, Flawless Future Caplet Serum, review

Din seria serurilor faciale folosite in ultima perioada, face parte si Elizabeth Arden, Flawless Future Caplet Serum powered by Ceramide. Serul a fost lansat in 2014, alaturi de alte doua produse, o crema pentru ten, Moisture Cream SPF50, si o crema de ochi, Eye Gel. Gama a fost gandita pentru rutina de ingrijire in cazul primelor riduri care apar dupa 26 de ani si care sunt in majoritate create de diversi factori de stres care afecteaza tenul.

elizabeth-arden-flawless-future-capletserum-ianuarie2016-review-beautybarometer (20)

Elizabeth Arden Flawless Future  Caplet Serum mi-a placut de la prima folosire, l-am folosit cu intermitente in ultima luna, mi-a placut sa il folosesc ca si baza de machiaj sau primer. Are o textura lejera, l-am preferat de cele mai multe ori inainte de crema de zi sau de BB cream-ul pe care il foloseam intr-o zi obisnuita cand nu trebuia sa ma machiez si cu fond de ten. Textura provine din combinarea unui ser si a unor capsule. Capsulele care se sparg doar in momentul in care apasam pe pompita flaconului si ne luam cat ser avem nevoie.  Dozarea se face cam o pompita pentru fiecare zona importanta a tenului, de obicei eu folosesc cam 4 pompite. Efectul imediat este de hidratare intensa si de uniformizare a aspectului tenului. Are si un lejer efect matifiant, insa nu comparabil cu al unui primer, in nici un caz. Pur si simplu lasa acea senzatie de ten curat, luminos, cu aspect uniform si odihnit. Este un ser si cu efect optic si vizibil imediat dupa aplicare, din acest motiv specialistii Elizabeth Arden il recomanda pentru aparitia primelor riduri si pentru femeile active, care se machiaza zilnic si au nevoie si de efecte de blurare pentru semnele de oboseala.

elizabeth-arden-flawless-future-capletserum-ianuarie2016-review-beautybarometer (13)

Capsulele in sine sunt alcatuite dintr-o formula numita de specialistii Elizabeth Arden: Second Skin Protective Matrix, un invelis protector pentru ten, lucru care ma ajuta sa consider acest ser si un fel de primer, dar nu un primer clasic. Ceramidele, Telonsense – o proteina protectoare pentru ten, extractul de Licorice si Adenozina sunt ingredientele active si care ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea. Per total, Elizabeth Arden, Caplet Serum, mi-a demonstrat ca este un produs foarte actual si foarte in acord cu asteptarile unei femei din ziua de astazi. Textura este transparenta, capsulele sparte lasa cateva particule albe care se pot intrevedea in ser, insa in momentul aplicarii gelul intra foarte repede in piele. Deja l-am plasat pe raftul pe care tin produsele de machiaj pentru ca recunosc ca se comporta foarte bine ca si baza de machiaj, imi asigura si acel aspect uniform, dar si hidratarea pe care nu o gasesc la primerele clasice.

elizabeth-arden-flawless-future-capletserum-ianuarie2016-review-beautybarometer (2)

Elizabeth Arden Flawless Future  Caplet Serum costa in jur de 250 de lei, in functie de parfumerie, in magazinele online este posibil sa il gasiti si la preturi ceva mai mici, oricum in jur de 200 de lei.

Ingredientele si informatiile legate de aplicare se gasesc pe cutia produsului, vedeti in pozele de mai jos.

elizabeth-arden-flawless-future-capletserum-ianuarie2016-review-beautybarometer (18) elizabeth-arden-flawless-future-capletserum-ianuarie2016-review-beautybarometer (21)

Ce alte produse de la Elizabeth Arden ati folosit? Imi place mult si gama de 8 Hours, sper sa am ocazia sa va povestesc in lunile urmatoare si despre ea.