Elizabeth Arden, Sunkissed Pearls, Pudra bronzanta si iluminatoare, preview

Elizabeth Arden, Sunkissed Pearls, Pudra bronzanta si iluminatoare, ar fi fost o pudra foarte intens folosita in aceste zile de final de aprilie. Recunosc ca am profitat de fiecare zi cu soare ca sa ii pun in valoare nuantele si abia astept ca tenul meu sa prinda un pic de culoare sa o pot folosi si mai des.

Produsele de machiaj sunt in unele zile cu adevarat efect energizant pentru mine, iar o pudra cu un design ca si o scoica cu perla recunosc ca imi da multe idei bune si frumoase. Pudra aceasta de la Elizabeth Arden are un pic de aer de plimbare pe riviera, ambalajul alb o face sa fie in acord cu o vacanta pe o insula inconjurata de iahturi si barci cu panze. Cam multa imaginatie? Este necesara, afara sunt maxim 12 grade, desi este final de aprilie. Bucurestiul pare ca nu se mai satura de ploaie, insa eu insist sa cred ca un machiaj mai vesel ne scoate din melancolie.

elizabeth-arden-pudrabronzanta-review2016-beautybarometer elizabetharden-pudrabrozantailuminator-beautybarometer2016

elizabetharden-pudrabronzanta-2016-beautybarometerjpg elizabetharden-sunkissedpearls-bronzerandhighlighter-beautybarometer-review2016

O veste buna pentru cele cu ten uscat, ca si al meu, aceasta pudra este infuzata cu vitamina E si cu ulei de argan, ca atare pielea este si protejata de deshidratare si alintata cu o textura catifelata, foarte placuta. Pigmentii minerali asigura o difuzare a luminii si ajuta la obtinerea unui efect de blurare a imperfectiunilor tenului. O folosesc uneori rapid pe post de blush, mai ales daca folosesc un ruj cu nuanta mai spre beige-marron. Imi place sa combin cele 3 zone, dar iluminatorul il reaplic la final pe zona mai inalta a pometilor pentru ca iluminatorul trebuie sa isi faca treaba lui. Eu am nuanta Deep Pearls. Contine doua nuante de pudra bronzanta si o nuanta de iluminator.

Puteti gasi produsele de machiaj Elizabeth Arden in Debenhams, raionul de cosmetice, alaturi de intreaga panoplie de machiaj despre care si eu mai trebuie sa va povestesc in perioada urmatoare. Totodata, la Sephora si la Douglas veti gasi standurile de produse Arden si sper sa descoperiti cu placere produsele de machiaj. Pretul ei este in jur de 150 de lei si contine si o pensula mica foarte utila, chiar o folosesc pe aceasta de cele mai multe ori.

Asadar astept niste zile insorite sa pot face un machiaj insorit plecand de la aceasta pudra si sa reusesc sa fac si poze frumoase.