Empties, produse consumate, transa de mai

Inca o transa de empties, de produse consumate. S-au adunat multe si o sa vedeti si cine ma ajuta sa termin mai repede, in special produsele din baie, adica gelurile de dus sau sapunurile lichide.

Am terminat doua cleansere pentru fata, produse care nu imi sunt mie foarte familiare si pe care le aleg cu multe pretentii. Am terminat uleiul de curatare de la Uriage si tare mult mi-a placut, am fost inspirata sa il cumpar. Totodata spuma de curatare de la Sanoflore a mers excelent pentru zilele cand demachierea se arata a fi mai cu probleme.

Am terminat crema de noapte de la Guerlain si pe tema asta sunt putin mohorata. Mi-a placut mult, insa o perioada mi-am impus sa nu fac cumparaturi, asa ca nu am cum sa mi-o recumpar.

De la Clarins am terminat doua produse: o crema de maini si un lapte de corp tonifiant. Imi plac produsele lor si au intrat clar in rutina mea pe mai multe segmente de ingrijire.

aoro.ro

Multe geluri de dus de la Ziaja, Sabon, Bottega Verde si Dove. Uleiul de dus Dove mi-a placut tare mult, vi-l recomand ca alternativa la alte produse similare si mai scumpe.  Am terminat si cateva masti de fata, precum si produse de demachiere Sephora pe baza de trandafiri, am scris despre ele cam acum o luna.

Mostre si esantioane multe am terminat, de la Sisley, Guerlain. Multe mostre de parfum sunt si ele gata, au stat prin poseta si au fost de mare folos.

De la Kerastase am terminat samponul de volum si balsamul Elixir Ultime. Samponul de volum il cunosc si il tot recumpar de niste ani, chiar aduce volum, insa balsamul Elixir Ultime mi se pare slab versus ceea ce promite. Miroase insa foarte bine, precum Coco Mademoiselle de la Chanel.

Pasta de dinti Biorepair este de departe preferata baietelului meu, daca nu o avem la baie, greu il convingem sa se spele cu altceva pe dinti. O cumpar mereu de pe Optimashop. Tot de pe Optimashop ii iau uneori si samponul Rivadouce, mai ales ca el are parul mai lung si ondulat si caut ceva mai bland.

optimashop.ro

Clipul de empties este lung, dar si amuzant pentru ca apare si baietelul meu in clip si face destule pozne, veti vedea. Vizionare placuta!