Escada Sorbetto Rosso

Escada Sorbetto Rosso si briza unei veri sud-italiene

ESCADA SORBETTO ROSSO evocă spiritul adevărat al Amalfi printr-un amestec unic de pepene roșu și sare răcoritoare pentru o amintire delicată a verii sud-italiene.  Coasta Amalfi, o destinație importantă de vară din sudul Italiei – plaja, bărcile, peisajul plin cu pomi fructiferi parfumaţi și răsfaţul specific italian. Dacă priveşti dincolo de strălucirea legendară a Amalfi la grădinile terasate, poţi simţi parfumul îmbătător al florilor de pepene roșu și citrice dulce, ca o briză răcoritoare a mării care sărută pielea îmbibată de soare.

Privind in istoria parfumurilor Escada ce se concentreaza pe cate o vacanta intr-un colt de lume parfumat, mi-am dat seama de cati ani ma bucur de aromele Escada. E drept ca la maturitate m-am bucurat mai putin de un Sunset Heat sau de un Turquoise Summer, insa aceste parfumuri imi aduc aminte mereu de vacante si de zile senine.

Am sa va arat si voua istoria acestor parfumuri Escada, fiecare aducand intr-un fel sau altul parfumul unei vacante de vis. Fie ca e vorba de Ibiza sau de Pacific, fiecare aroma imbina arome fructate, florale si deopotriva acvatice.

Escada Sorbetto Rosso, piramida olfactiva

Parfumul surprinde prospeţimea extremă a pepenelui roșu. Ideea cheie a parfumierului a fost aceea de a accentua aroma pepenelui roșu folosind un ingredient inspirat din aroma acestuia (pepene roșu) şi puterea acvatică a ingredientului Calone®.

Note de varf: Para,Esenţe maritime

Note de mijloc: Pepene roșu

Note de baza:Note moscate, Note ambrate, Acord de praline

Parfumul vine in deja celebra sticluta prelunga si ovala, in format de 30, 50 si 100 de ml, in varianta EDT . O gasiti deja in parfumerii cu preturi incepand de la 197 de lei.

Asadar daca nu aveti idee ce parfum se potriveste cu ideea de vacanta, ar fi o idee sa incercati Escada.