Estee Lauder Modern Muse

Estee Lauder Modern Muse este un parfum despre care v-am mai povestit. Cum primavara s-a lasat asteptata, am avut cateva zile bune in care m-am tot dat cu acest parfum pentru ca imi dadea senzatia unui oras inflorit si a unei atmosfere de nou inceput.

Modern Muse este un parfum floral lemnos cu acorduri de mosc. Din descrierea de pe Fragrantica avem urmatoarele note: nota de varf este mandarina; notele de mijloc sunt tuberoza, crin, petale de flori, caprifoi, iasomie Sambac si iasomie chinezeasca; notele de baza sunt paciuli, frunze de paciuli, ambra, mosc, vanilie de Madagascar si note lemnoase.

Imi place cum se simt iasomia si moscul, combinate cu notele lemnoase. Este un parfum care se potriveste perfect peisajului urban. De cand l-am mirosit, mi s-a parut foarte reusit, nu am fost prea atrasa de flankerele ce au aparut ulterior – Chic, Le Rouge, Le Rouge Gloss. Doar varianta Modern Muse Nuit mi s-a parut destul de tentanta, este un parfum deja oriental lemnos si intra deja in zona unde am multe parfumuri preferate. Despre acesta sper sa va scriu cu alta ocazie.

Despre clasicul Modern Muse am vrut doar sa fac un mic reminder pentru ca mi se pare un parfum ce se potriveste perfect primaverii, cu ideea de inceput, de proaspat si feminin in acelasi timp.

Este un parfum foarte potrivit de zi, este persistent si cu un siaj ce ramane bine marcat pe piele. Notele florale se imbina placut notele lemnoase, tuberoza il face sa fie destul de senzual, insa nu la modul deranjant.

Parfumul Estee Lauder Modern Muse se gaseste in toate parfumeriile, in format EDP 30, 50 sau 100 de ml, la preturi ce pornesc undeva de la 200 de lei, depinde de promotii. In parfumeria online Marionnaud il gasiti acum la 172,8 lei la format de 30 ml aici.