Francesca Bianchi Sticky Fingers Review

Francesca Bianchi Sticky Fingers este cea mai noua lansare Francesca Bianchi din acest an, chiar in plina pandemie. Un fel de ,,dragoste in vremea holerei” sau ,,ultima noapte de dragoste, prima noapte de razboi”. Cred ca este vorba despre o iubire la limita interzicerii. Nu e chiar o iubire complet gresita – ce stupid suna, iubirea prin natura ei nu e gresita -, insa e o relatie un pic ce frizeaza o zona de frivolitate si pericol asumat, pericol de a fi exclus dincolo de granita ipocriziei din tabelul relatiilor acceptate.

Ca sa intelegeti imaginea starnita mie de acest parfum, imi aduc aminte de niste scene de filme.

Prima ar fi din Pacientul engleza, unde el si ea danseaza, ea, maritata cu un fel de diplomat britanic, el, un conte maghiar pasionat de desert si Africa. Dansul e oarecum conventional. Ei, barbatii, plecati cu afaceri in Africa, se bucura de vizita unei aparitii femine, sotia unuia dintre ei, si cutuma este ca fiecare sa o invite la dans. Cand danseaza insa cu el, privirele lor si gesturile lor oprite spun tot. Ambii au sticky fingers and sticky feelings.

O alta scena, cred ca mai cunoscuta, dar mai plana, este celebra intalnie dintre Aidan si Carrie, intr-o piata din Orient, o intalnire complet neasteptata si care ii lasa sa inteleaga ca inca exista ceva ,,lipici” intre ei. Intalnirea lor e aproape electrica, un pic mai regizata, pentru ca na, este vorba de contextul contemporan unde lumea e mai rigida, insa se simt niste sticky fingers si acolo.

Why Sticky Fingers?

Probably Francesca knows better. Dar pot avea ipoteza mea si fiecare o poate construi pe a lui. Inspiratia este prezentata pe site-ul Francesca BianchiInspiratia ei vine din zona rock-ului, un amestec de paciuli si piele, iris, coriandru. Ai spune un parfum gurmand, ca tot suntem intr-o perioada ,,gastronomica” a parfumurilor, dar nu e taman asa. Putin tabac si acea piele transforma parfumul in ceva ce denota obraznicie si atitudine de bad boy sau bad girl. Ceva castoreum, santal, in fine, e un cocktail bine inchegat de arome care sa te faca sa ti-l tot doresti.

Parfumul il puteti incerca si cumpara in exclusivitate la Nichescent.ro si sunt sigura ca nu o sa il regretati.  Iar daca il regretati, incercati sa il faceti cadou cuiva mai pasional. Vine in concentratie extract de parfum, 450 de lei, 30 ml.