Garnier Gel Hidratant cu acid hialuronic si aloe review

Garnier Skin Naturals  Gel hidratant cu acid hialuronic si aloe vera a fost un produs cumparat de curiozitate. Am remarcat prima data ambalajul si ingredientele. Mai exact felul in care sunt scrise ingredientele, cu o atentie ce rar o vad la cosmeticele din zona de drugstore.

In ultima vreme, rasfoind stirile despre Garnier m-am bucurat sa aflu ca scopul lor este sa foloseasca din ce in ce mai mult plastic reciclat pana in 2025, iar dupa aceasta perioada ambalajele lor sa fie strict din plastic reciclat. Tot in aceasta politica noua intra din dorinta de a respecta si mai mult partea de biodiversitate. In fine, sunt mai multe aspecte care desi sunt constienta ca sunt sustinute de o marca cu multe posibilitati de marketing, sunt pana la urma eforturi reale si care pot da un fel de trend bun pe piata.

Folosesc produse Garnier inca de dinainte de 2000, cand nu erau atat de populare si prezente pe piata noastra. Asocierea marcii cu partea de ingrediente naturale a fost mereu un fir rosu in comunicare, dar si in felul cum se prezinta produsele ca formule, parte senzoriala si beneficii.

Acest gel hidratant ce targeteaza mai mult tenul mixt si gras este de fapt un fel de gel pentru oricine, pentru orice tip de ten si as spune ca pana si cei ce dau un pas inapoi in a folosi creme s-ar putea sa fie incurajati sa il foloseasca. Mai ales ca nu e crema, dar aduce beneficiile unei creme. Pretul de sub 30 de lei sau in jurul acestei sume psihologice il face iar foarte accesibil. Cam in jur de 27 de lei il veti gasi prin magazine.

Daca mi-ati rasfoit blogul, stiti bine ca rar ajung pe tenul meu produse din zona de drugstore. Dar curiozitate a fost mare in cazul acestui produs. Initial am fost descurajata de alcoolul denaturat din formula, parfum pe la final, insa prezenta acidului hialuronic, a ingredientelor organice precum aloe vera mi-au trezit interesul. Si, ma repet, onestitatea prezentarii ingredientelor cu scris mare si cu mici explicatii aferente, chiar mi s-a parut un gest de mare respect fata de consumator. Am mereu in poseta o lupa mica exact pentru a descifra listele de ingrediente ale cosmeticelor pe care le mai caut prin magazine, acum nu am mai avut nevoie de ea.

Am folosit de cateva ore acest gel si sa spun ca efectul este acela de prospetime imediata. Parfumul este extrem de discret, atat cat sa dea gelului un atribut de cosmetic feminin. Hidratarea oferita nu este de neglijat, desi daca ar fi sa ii dau o nota, ar fi cam undeva 6-7 din 10. 10 este nota pe care o ofer serurilor de mare performanta din gamele de lux sau ale marcilor high end cu o concentratie importanta de acid hialuronic si nu numai.

Pentru ca eu am un ten uscat si deshidratat, desi unele diagnoze imi arata niste zone cu sebum – or fi, dar eu nu le simt – acest gel este un fel de pas 2 de ingrijire, dupa ser sau dupa un toner hidratant si apoi aplic o crema mai bogata ca textura si eventual cu SPF. Insa ma gandesc la persoanele care se plang acum de productia crescuta de sebum a tenului sub efectul purtarii de masca si cred ca genul acesta de produs ar fi indicat. Textura de gel hidratant cred ca este mult mai usor de primit in rutina de multe persoane ce se plang de ten gras si cu exces ocazional de sebum.

Concluzia este ca vestile Garnier legate de ambalajele ecologice suna bine. Formulele transparent prezentate pe ambalaje cu mici explicatii si scris mare sunt iar un element de apreciat. Cu siguranta voi mai cumpara ceva de la ei din noile lansari.

Voi ce ati mai incercat nou de la Garnier?