Giorgal, look curat, un brand de fashion clasic

Va vorbesc rar despre fashion, insa Giorgal este o marca romaneasca despre care imi pare bine in primul rand ca am aflat. Atat cat m-ati putut descoperi pe mine la nivel de gusturi vestimentare, stiti ca sunt adepta chestiilor clasice, simple, minimaliste, ale hainelor cu care ma simt bine. Giorgal este o marca care pune accent pe simplitate, finisarea impecabila a pieselor vestimentare si texturi de calitate.

Finisajele pentru mine sunt foarte importante. Pana in facultate, stateam prin vacante cu bunica mea si invatam sa festonez o butoniera, sa fac un tiv de mana si sa inteleg ca o croiala in cloche e tot ce poate fi mai flatant pentru o silueta feminina. Ca atare, am fost foarte incantata ca primul obiect vestimentar de la Giorgal sa fie un fel de bolero mai lung cu croiala cloche si lucrat extrem de atent, desi pare la prima vedere o simpla esarfa.

Giorgal-fashion-brandromanesc-beautybarometer2016

Giorgal nu este un brand nou, insa este un brand care nu si-a facut foarte multa promovare. Brandul s-a facut cunoscut pur si simplu prin cliente. Este vorba un brand discret, care nu epatează ci  lasa sa fie pusa in valoare adevărata frumusețe a româncelor: frumusețea dată de o atitudine naturală și elegantă.

Prin natura lor, ținutele scot la iveală frumusețea naturala a femeii, conturează liniile corpului si emana un chic firesc. Piesele vestimentare pot fi armonizate atât pentru o ținută casual sau smart casual, cât și pentru una sofisticată, de seară. Liniile vestimentare Giorgal sunt volatile, comode, iar simplitatea lor îndeamnă la cat mai multe îmbinări de texturi și culori.

Piesele Giorgal abordeaza un stil clasic, presărat cu tonuri minimaliste, moderne și croiuri care avantajează o largă paletă de feminitate. Deoarece frumusețea naturală a femeii este principalul său atu, ținutele Giorgal conturează o figura plina de delicatete.

Giorgal-fashion-2016-beautybarometer

Creațiile sunt menite a fi puse în valoare de personalitatea femeii care le poartă și nu invers. Hainele Giorgal își însușesc originalitatea din caracterul fiecărei doamne sau domnișoare care poartă piesele vestimentare. Prin echilibrul armonios dintre simplitate și rafinament, creațiile râmân actuale, nu își pierd din frumusețe și nu se perimează.

Create și desăvârșite exclusiv în România, colecțiile Giorgal pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro.

Sper sa apara si un magazin in Bucuresti cu produsele lor ca sa le pot cerceta mai in detaliu. Voi cunoasteti acest brand?