Giveaway de final de an

Pentru ca 2022 se apropie de final, am pregatit un giveaway pentru voi. A fost un an greu, indiferent cum l-am privi. Un an insa si in care am avut ocazia sa invatam sa apreciem ce e bun si ce nu. Poate ca e un moment ca fiecare sa devina mai selectiv. Pe toate planurile.

Asa ca am selectat cateva produse pentru a face un premiu carismatic.

Acest giveaway ramane activ pana pe 8 ianuarie si pe 9 ianuarie voi anunta cine a castigat.

Premiul contine tot ce vedeti in poza. Cu exceptia parfumurilor, toate produsele sunt intacte. Cele 3 parfumuri au fost desfacute si incercate, insa sticlele sunt 90% pline si au si cutia, in afara de Acorelle care asa a ajuns la mine fara cutie.

Mixul de produse permite sa faci un cadou la randul tau cuiva care chiar conteaza pentru tine.

Giveaway, pentru ce esti recunoscator

Si pentru ca sunt recunoscatoare pentru tot ce am avut in acest an, inclusiv pentru ce nu am avut, va spun si voua un Multumesc ca mi-ati ramas cititori.

Ca sa intri in selectia pentru acest giveaway, lasa-mi un comentariu aici si spune-mi un lucru pentru care esti recunoscator sau recunoscatoare in 2022.

Sigur ca m-as bucura sa fii o persoana activa pe blog, asa ca rasfoieste blogul meu si comenteaza. Las modestia la o parte si iti spun ca am un blog in care chiar ai ce citi, incepand de la informatie si pana la articole relaxante.

Noroc si sa incepi anul 2023 in cel mai bun mod pentru tine!