Givenchy, Rouge Interdit Vinyl

Givenchy, Rouge Interdit Vinyl este poate cel mai sexy ruj pe care l-am vazut vreodata, incepand de la aspect si pana la efect. L-am incercat la brunch-ul Elle. Mi-a placut ca si textura, tinuta si felul in care se aplica pe buze.

Givenchy-rouge-interdit-review-vinyl-2016 (16)

Ambalajul este tres chic, tres Givenchy. As putea spune ca duce clar la gandul unui apres-midi d’amour. Rujul ascunde in ambalaj o textura fina, ca de lenjerie neagra, uitata undeva si incremenita intr-un bloc de gheata. Da, Givenchy cam incalzeste imaginatia cu acest ruj si eu va spun doar ca am senzatia ca va rujul care va marca acest an ca si trend de machiaj al buzelor.

O femeie, un ruj. De fapt o femeie si 1000 de rujuri. O femeie si 1.000.00 de ganduri despre iubire, stil, cochetarie, poate putina frivolitate, graba, machiaj, liniste si apoi urma rujului pe un pahar, urma abia distinsa, dar urmata de un val de parfum.

Mi-a placut la nebunie rujul Rouge Interdit Vinyl. Ca fiecare obiect de machiaj Givenchy, vorbim de stil,  de haute couture transpusa in cutii de fard.

givenchy-rouge-vinyl-2016-beautybarometer-review-blogdebeauty Givenchy-rouge-interdit-review-vinyl-2016 (10) Givenchy-rouge-interdit-review-vinyl-2016 (6)

Rujul are o textura usoara, as spune ca e ca un film care ramane pe buze, da un luciu elegant si hidrateaza. Rezistenta este medie, insa reaplicarea lui este o placere.

Nuanta pe care o am este Rouge Rebelle, un rosu destul de a la francaise mai degraba, cu putin efect trandafiriu.

Givenchy-rouge-interdit-review-vinyl-2016 (7) Givenchy-rouge-interdit-review-vinyl-2016 (9)

Detalii despre produs veti vedea in curand si pe pagina de facebook Givenchy. Rujul se va gasi in parfumeriile Sephora.

..et s’il est vraiement gentleman, il va comprendre ton coup de foudre pour un rouge a levres ravissant….