Guerlain, Abeille Royale Gold EyeTech Eye Sculpt Serum, previewGuerlain aduce prin gama Abeille Royale beneficiile ingredientelor apicole si in fiecare an produsele noi care intra in aceasta gama, au texturi minunate si rezultate remarcabile. Cand am vazut noul produs de ingrijire destinat ochilor, mi-am dat seama ca este vorba de un produs care va aduce un beneficiu major rutinei de ingrijire a pielii din jurul ochilor.

Conturul ochilor, este zona cea mai fragilă și slab protejată de pe față.
Cu cât înaintam în vârstă, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea creându-se efectul de ploapa cazuta, iar cearcănele sunt tot mai evidente datorită microcirculației slabe.
Pielea din zona de contur a ochilor este cu 41% mai subțire și mai vulnerabilă la factorii externi, fiind solicitată constant datorită clipirii, de aproximativ 7000 ori/zi.
De asemenea, este mai săracă în lipide epidermice, sinteza de colagen și elastină, și mai puțin rezistentă la agresiunile externe: raze UV, vânt, frig, poluare, factori care contribuie zilnic în procesul de imbatranire al pielii.

Abeille Royale Gold Eyetech, îmbină sinergia unei formule noi, aplicator unic și tehnica de masaj exclusivă elaborată de experții institutului Guerlain pentru rezultate spectaculoase.
Formula serum ultra-concentrată, cu puterea de reparare excepțională a mierii Ouessant (albina neagră) și lăptișorul de matcă exclusiv Guerlain, beneficieaza de aplicatorul patentat, poleit cu aur fin de 24 de carate.
Folosit în medicina tradițională chineză, aurul are proprietăți anti-inflamatorii și oferă senzație imediată de prospețime, evitând congestionarea conturului ochilor. 
Serumul actioneaza in cele 2 straturi cheie ale pielii, de la derma la epidermă, pentru a asigura repararea continuă, intensă si completă a semnelor de îmbătrânire.
Pentru a vedea tehnica de masaj recomandata in folosirea acestui produs, va invit sa urmariti acest film:

Rezultate evaluate de un medic dermatolog independent pe 60 de femei care au aplicat produsul de două ori pe zi timp de 1 lună:
Ridurile si liniile fine netezite 43%
Cearcănele reduse x 2.5
Pungile reduse x 3.5

Abeille Royale Gold Eyetech este disponibil in parfumerii de pe data de 15 august 2015.
Pret aproximativ 542 lei.

Sursa informatii: comunicat oficial Guerlain

Ingrediente vezi in poza de mai jos, scuze pentru calitate, este realizata in magazin, de indata ce am cutia si pozez mai bine voi reactualiza poza.