Guerlain Abeille Royale, o ingrijire regala pentru ten

Guerlain Abeille Royale este o gama de skincare care desavarseste o munca de cercetare uriasa alaturi de resurse naturale pretioase si de un business care sustine agricultura traditionala, cresterea unei specii de albine unice din insula Ouessant din Franta.

Mie imi plac povestile din spatele marcii Guerlain si cand am citit povestea din spatele gamei Abeille Royale am ramas impresionata. Nu impresionata neaparat de luxul pe care il transmite aceasta colectie de produse, ci de resursele folosite pentru aceste creme.


Pentru gama Abeille Royale se foloseste un extract de miere de la asociatia apicola din insula Ouessant din Franta. Suna bine si poate exotic. Cu toate acestea, insula Ouessant nu este cel mai frumos loc din Franta, este o insula din nordul Frantei, insula face parte din regiunea bretona a Frantei si are in jur de 800 de locuitori. Insula este cunoscuta de catre marinari ca o insula care piere de multe ori in ceata si care nu e foarte usor de acostat, exista chiar legende mai sumbre legate de acest loc.

In aceasta insula, traieste o specie rara si unica de albina, albina neagra. Exista o asociatie care sustine activitatile apicole dedicate acestei albine care traieste doar pe aceasta insula. Guerlain sustine aceasta asociatie, practic e singura companie care asigura continuitate si le da sansa apicultorilor din aceasta insula sa nu isi abandoneze ocupatiile traditionale.

Poza preluata de pe site-ul asociatiei apicole http://www.abeillenoireouessant.fr/

Foarte multe studii au aratat ca mierea provenita de la aceste albine are cel mai mare grad de puritate si proprietati de vindecare uluitoare.

Gama Abeille Royale are in acest moment 13 produse, cele mai noi fiind masca gel reparatoare, uleiul facial si serul corector pentru pete si pori. Serul corector si-a castigat in foarte putin timp locul printre cele mai eficiente tratamente corectoare pentru ten, editorii de beauty Vogue considerandu-l printre cele mai bune produse de folosit dupa o lunga expunere la soare pe timpul vacantelor.

Gama Abeille Royale de la Guerlain este cu predilectie dedicata ingrijirii anti-aging, este o gama folosita si in Spa-urile de lux din intreaga lume pentru ca produsele au rezultate dovedite stiintific si refac capacitatea naturala a pielii de a lupta contra efectelor imbatranirii.

Daca doresti sa investesti in ingrijirea tenului tau si sa simti ce inseamna un extract unic, gama Abeille Royale iti va completa perfect ritualul de ingrijire al pielii si il va transforma intr-un ritual de vis.

Toate produsele din gama Abeille Royale de la Guerlain se gasesc in parfumerii, Sephora, Marionnaud, Douglas si Kendra, au preturi care pornesc de la 480 de lei.