Guerlain, La Petite Robe Noire, Black Perfecto Nail Colour Review

Je suis ravie! Eu, adepta ojelor nude, cel mult rosii, sunt de doua zile captivata de nuanta Black Perfecto din noua serie de lacuri de unghii Guerlain, colectia La Petite Robe Noire. Negrul nu este chiar negru. Este vorba de Black Perfecto, de un negru perfect feminin as spune, cu mici reflexii de rosu, cu o semitransparenta, cu eleganta si delicatete. Chiar si cu putin parfum.

Guerlain prin colectia de machiaj La Petite Robe Noire aduce un suflu de prospetime, un pic necesar acestui brand cu o istorie atat de lunga. Noile generatii descopera Guerlain si vor sa isi identifice produsele preferate. In Franta deja Guerlain face campanie de comunicare cu bloggerite sau youtuberite foarte tinere,  iar adolescentele sunt incurajate sa descopere noua colectie de rujuri si oje La Petite Robe Noire. On passe a une nouvelle epoque Guerlain, La Petite Robe Noire.

Parfumul La Petite Robe Noire a declansat o schimbare de imagine si o intarire a ideii ca parfumurile Guerlain fac si educarea sensibilitatii olfactive. Daca o adolescenta incepe sa cunoasca Guerlain prin La Petite Robe Noire, va ajunge cu siguranta sa inteleaga greutatea unui parfum precum Shalimar.

blackperfecto-guerlain-nailpolish-beautybarometer2016 guerlain-beautybarometer-lapetiterobenoire-blackperfecto

Am vazut primele produse Guerlain din noua colectie la Sephora si apoi am primit pentru testare cateva nuante de rujuri si am ales si o oja. Surprinzator am ales nuanta Black Perfecto. Totodata am ales si rujul in aceeasi nuanta si as putea spune ca intr-adevar negrul este interpretat intr-un fel in care eu nu ma asteptam. Nu ma asteptam ca eu sa ma dau cu oja neagra si sa nu vreau sa o sterg imediat cum am patit de atatea ori cu alte oje din acelasi registru cromatic. Totodata nu ma asteptam sa arate atat de bine acest negru pe pielea mea alba, cu subton albastru. Black Perfecto este un negru cald, un negru indulcit de reflexii rosiatice abia perceptibile. Imi place manichiura cat de scurta posibil si se potriveste perfect cu nuanta aceasta.

guerlainlapetiterobenoire-blackperfecto-nailpolish guerlain-springglow-2016-beauybarometer (57)

Forma sticlutei reda practic forma flaconului de parfum. Oja este infuzata cu parfum si observ ca si dupa 24 de ore se mentine un parfum subtil de La Petite Robe Noire. Totusi dupa 48 de ore nu prea se mai simte, insa nu are acel miros specific ojelor. Chiar si fara topcoat a ramas cu un luciu elegant, desi recomand folosirea unui topcoat.

Noile oje Guerlain, La Petite Robe Noire, se gasesc in Sephora la pretul de 115 de lei/ 23 de euro. Cateva detalii despre cele 9 nuante 01 My First Nail Polish, un roz delicat, 02 Pink Tie, un roz intens spre fuchsia, 03 Red Heels, 007 Black Perfecto, 022 Red Bow Tie, 042 Fire Bow, 061 Pink Ballerinas, 042 Free Bow si 063 Pink Button. Doar pe site-ul Guerlain exista si a 10-a nuanta in exclusivitate, Apri-Coat, care este un fel de lac cu top coat inclus, un lac de stralucire.

Am facut si un mic video pe Youtube, sper sa va placa:

Pozele si filmul sunt realizate de mine, cu un Nikon D5200, am folosit doar programul de editare inserat in cutia aparatului photo.