Guerlain, La Petite Robe Noire Eau Fraiche

“In its way, a perfume is an invisible dress, playing on us, dressing ourselves to reveal our personalities.”Thierry Wasser, Guerlain’s Perfumer


Guerlain, La Petite Robe Noire inseamna o serie de parfumuri prin care eu am simtit ca brandul Guerlain doreste sa isi aduca in repertoriu un aer mai tanar si o apropiere de tanara generatie.  Inclusiv tot jocul vizual provocat de parfumurile din seria La Petite Robe Noire inseamna imaginatie, joc, cochetarie, modernitate si seductie.

La Petite Robe Noire are de acum si varianta Eau Fraiche. Parfumul i va fi lansat din 1 martie in parfumerii si pretul recomandat pentru 100 ml va fi de 532 de lei.

Va redau cateva informatii despre parfum ca sa va puteti face idee si sa vedeti daca parfumul de Martisor va fi Guerlain La Petite Robe Noire Eau Fraiche.

O nou cocktail de esențe vibrante, explozie de lămâie proaspătă, bergamotă și mandarine din Sicilia, toate, asezonate cu note verzi.
Esențele petalelor de trandafiri turcești se împletesc cu esențele trandafirilor bulgărești, armoniei alăturându-se brațe de frezii.
Pentru a atrage atenția tuturor s-au adugat ingrediente cheie, caise coapte și un amestec subtil de iasomie mângâiate de soare.
Magia începe la adăugarea fisticului, moscului alb și patchouli, ele dau parfumului acea amintire de neuitat.
Schițată în cerneală neagră, silueta tipic pariziană cu pălărie mare, neagră, are un nouă rochie în garderoba sa.

La Petite Robe Noire a fost creata in 4 variante olfactive pentru a completa fiecare personalitate feminina si pentru fiecare rochie neagra care ti-ar putea placea.

My Original Dress, atemporală, cu manecile balon: apa de parfum.
Notele de trandafiri și cireșe amare, sunt amestecate cu notele de ceai negru, boabe de tonka și patchouli.
My Cocktail Dress: apa de toaletă.
Notele floral proaspete, trandafiri, citrice și mosc alb îi dau un farmec aparte.
My Couture Dress: apa de parfum.
Rochie ultra-glam, cu acorduri de zmeură și patchouli, face inima să bată cu putere de la prima întâlnire.
My Petal Dress: eau fraiche
Brodată din petale, cu acorduri de mandarine, fistic, trandafiri și frezie.