Guerlain, Les Delices de Bain

Guerlain, Les Delices de Bain este, asa cum ii spune numele, pretextul de a te bucura de o baie sau un dus in arome Guerlain. Exista hoteluri de lux unde in baile cu cazi impunatoare de marmura, pe margine te asteapta cuminti un gel de dus Les Delices de Bain, mais oui, noblesse oblige.

Din nefericire, gama nu este disponibila in Romania, piata considerata inca intr-un challenge dramatic cu sapunul. Mi-am adaugat in sirul meu de capricii guerlainophile si doua produse din aceasta gama, lotiunea de corp si L’eau déodorante Les Délices de Bain. Gama completeaza practic tot ce inseamna parfum Guerlain. Aromele sunt de bergamota, floare de portocal, migdala, vanilie si mosc alb, putina aroma lemnoasa la baza, dar doar cat sa sustina invaluirea aromei.

Sunt produse care aduc o stare de bine si transforma banala ,,cremuire” de seara sau de dimineata intr-o mica sesiune de placere.

Produse pentru ingrijirea corporala in portofoliul Guerlain nu sunt foarte multe, putine parfumuri mai au extensie de gama. Mai exact veti mai gasi gel de dus si crema de corp pentru Mon Guerlain, La Petite Robe Noire si Shalimar, iar pentru domni l’Homme Ideal si Habit Rouge. Au mai aparut o serie de sapunuri mici solide in editie limitata pe care din ce am inteles de la pasionatii Guerlain le puteai cumpara intr-un numar limitat de magazine Guerlain. Pe vremuri, in les boutiques Guerlain gaseai mai multe ,,delicii de baie”, Samsara avea gel de dus si crema de corp si alte parfumuri isi dezvaluiau arome in produse de baie.

Gelurile de dus Guerlain sunt in general in jur de 49 de euro, cele de dama, si 37 de euro, cele de barbati. Lotiunile de corp sunt 55 de euro, sunt atat de parfumate incat as spune ca daca nu va hotarati sa cumparati parfumul, cu lotiunea de corp aveti doua tinte atinse.

Les Delices de Bain sunt pentru un mine acea tusa specifica Guerlain, genul acela de atentie combinata cu o cautare frenetica a perfectiunii in lucrurile ce tin de domeniul superficialului, poate.