Guerlain Makeup News Spring-Summer 2017, tutorial No MakeUp Makeup

Guerlain ne aduce si noutati in materie de machiaj in acest sezon. Guerlain Makeup News Spring-Summer 2017 inseamna si noutati din seria La Petite Robe Noire, dar si ceva pudre noi de vara, Terracotta.

Voi prezenta foarte succint aceste produse noi, pentru ca le voi dedica separat articole, review-uri, acum doar le trec in revista si va arat cum le-am folosit. Tutorialul de machiaj arata tare bine felul meu de a ma machia de zi de zi. Ca atare, nu este nimic spectaculos, decat un ten improspatat putin si uniformizat ca si aspect. Eu am o pigmentare a tenului putin problematica si cam asta am de uniformizat.

Noutatile sunt:

  • Guerlain La Petite Robe Noire, Mascara (154 de lei)
  • Guerlain, Lip and Cheek  Tint ( 168 de lei)
  • Guerlain Terracotta Sun Trio, noua pudra Terracotta cu 3 nuante integrate in fiecare produs

De fiecare cand vorbesc de tot ce inseamna Guerlain Makeup, ma gandesc la lucruri foarte simple in prima faza. Nu o sa vedeti efecte spectaculoase grafice, contouring sau ochi foarte marcati. Tot ce inseamna machiaj Guerlain nu face decat sa iti dea posibilitatea sa privesti si machiajul ca pe un moment de placere si sa dai tenului tau cel mai bun aspect, ca si cum nu ar fi machiat. Incepi sa apreciezi produsele de machiaj Guerlain dupa ce le porti o perioada si compari cu perioadele cand porti altceva. Poate ca la 20-30 de ani nu simti diferente, insa mai incolo se simte. Un fond de ten ca si Parure Gold convinge orice doamna ca fondul de ten este si un produs de ingrijire. Ce sa mai spun de pudra Meteorites.

Bon, nu va spun mai multe, va las cu tentativa mea de tutorial si sper sa va fie de ajutor. Pentru cine este pasionat Guerlain, daca tot ajungeti in parfumerii sa mirositi noul Mon Guerlain, mergeti si la display-ul de Guerlain Makeup sa vedeti noul rimel si Lip and Cheek Tint. Pudrele Sun Trio vor fi disponibile abia din vara.

Vizionare placuta!

guerlain-lipancheektint-2017-beautybarometer guerlain-terracottasuntrio-beautybarometer2017