Guerlain, Parure Gold

Guerlain reinventeaza in 2015 Parure Gold, fondul de ten exceptional care aduce luminozitate si efect de intinerire. Inca de la lansarea sa din 2009, Guerlain Parure Gold a ridicat semnificativ stacheta pentru ceea ce inseamna machiaj luminos si care face tenul sa radieze. In Asia, Parure Gold este deja in top vanzari, iar acolo sunt printre cele mai pretentioase consumatoare in materie de machiaj.


Secretul Parure Gold :
 Radiant: datorită pigmenților din aur bi-fațetați, care se reflectă reciproc ca într-un joc subtil de oglinzi, avand rolul de a lumina zonele umbrite si a diminua semnele de oboseală.

 Tanar: tehnologie exclusivă bazată pe combinarea a două ingrediente cheie, o peptidă sintetică care stimulează proteinele responsabile de elasasticitatea pielii și producerea sintezei de colagen, și ulei de smirnă, plantă legendară prețioasă, cunoscută pentru proprietățile ei de regenerare.
Parure Gold revine în acestă toamnă cu 4 nuanțe noi, care aderă perfect pe piele, lansând un finish natural cu aspect catifelat.
Parure Gold, fond de ten fluid, este disponibil in 12 nuante:
Parure Gold, varianta compacta, vine intr-un ambalaj extrem de elegant si de practic, cutia cu fond de ten se gliseaza usor peste cutia unde este plasat buretele pentru aplicare, dens si de culoare neagra. 
Guerlain l’Or
Bază de machiaj hidratantă, ce are în compoziție fulgi de aur de 24carate, și o combinație unică de 3 polimeri care protejează și netezește suprafața pielii.
Textură sub formă de gel, conferă senzație de prospețime de la prima aplicare, oferind rezistentă fondului de ten pe tot parcursul zilei. 

Preturi aproximative:
Parure Gold fond de ten fluid 388 lei
Parure Gold fond de ten compact 397 lei
L’Or 310 lei
Daca urmariti si contul meu de Instagram, veti vedea acolo cateva preview-uri ale produselor. Produsele se vor gasi in parfumerii incepand cu 1 octombrie 2015.

Sursa info: comunicat oficial Guerlain