Guerlain Skincare News, Toamna 2015, preview

Guerlain va aduce o noua gama dedicata ingrijirii tenului la inceputul sezonului de toamna 2015 si de data aceasta este vorba despre produse de demachiere. Ma bucur enorm de aceasta colectie, eu personal cred ca o demachiere corecta si adaptata deschide drumul catre un ten frumos.

Gama contine Creme de Beaute ( crema demachianta), Mousse de Beaute ( spuma de curatare). Lait de beaute ( lapte demachiant), Eau de beaute ( solutie micelara, deja incercata acum ceva vreme la o sesiune de machiaj Guerlain semnata de Jose-Luis Yuve, make-uo artist international si trainer Guerlain) si Yeux de Beaute ( demachiant bifazic).
Toate produsele se anunta a fi nu doar simple demachiante, ci incluzand pe lista beneficiilor si capacitate de hidratare si hranire a pielii.

In Romania produsele vor fi disponibile in parfumerii din 15 august 2015 si vor face deliciul fanelor Guerlain.

Incercand produsele, am decis ca preferata mea din aceasta colectie este Creme de Beaute.

Creme de Beaute vine cu o spatula eleganta in cutie, in acest fel poti folosi cantitatea ideala pentru demachiere si folosesti crema si foarte igienic.

Revin cat de curand cu mai multe detalii, legate si de pret si ingrediente, acest articol este doar un mic preview, abia astazi am avut bucuria sa descopar noutatile Guerlain.