Guerlain, Spring Glow 2016, la Petite Robe Noire makeup, preview

Colectia de primavara de la Guerlain, Spring Glow, este pur si simplu o colectie de delicii vizuale si olfactive. Doar vazand vizualurile din comunicatul de presa, stiam ca voi descoperi o noua colectie care sa ma tina captivata. Am ajuns in fata colectiei intr-o dimineata de primavara imaginara, pentru ca afara inca erau 4-5 grade Celsius, dar pana si Soarele s-a imblanzit cand m-a vazut atat de admirativa in fata bijuteriilor Guerlain. Nu gresesc, este vorba de bijuterii de machiaj, pentru ca noile produse din colectia de primavara, precum si colectia de machiaj La Petite Robe Noire sunt pur si simplu niste bijuterii.

Detalii despre colectia Spring Glow am mai scris aici, de atunci va anuntam ca Guerlain doreste sa orienteze mai mult si catre consumatoarele tinere sau dornice de prospetime. Nu trebuie neaparat sa ai 20 de ani ca sa te bucuri de un blush pe care scrie “Smile” asa cum scrie pe noul Rose aux Joues. De asemenea, un fard de ochi galben-auriu, extrem de versatil ca celebra pudra de culoarea bananei, pe care scrie “Enjoy” nu are cum sa te lase indiferenta.

guerlain-springglow-2016-beauybarometer-rose-aux-joues-smile

Peste blazonul plin de eleganta al casei Guerlain, se adauga o tusa de prospetime, de fraicheur, un doux sourire de printemps si as putea continua cu multitudinea de sentimente si noi asocieri semantice pe care mi le aduce colectia de primavara Guerlain.

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (26)

Va las cu cateva poze pe care am reusit sa le surprind, in Sephora deja colectia este prezenta si va invit sa mergeti sa le testati si sa va convingeti ca acea stralucire de primvara va fi pastrata mereu cu aceasta colectie de la Guerlain.

guerlain-springglow-2016-beauybarometer (54)

In curand articole cu prezentarea mai detaliata a rujurilor, a lacurilor de unghii La Petite Robe Noire si de asemenea swatch-uri la blush si fardul de ochi.

Ca de obicei, pozele sunt facute de mine, la lumina naturala, cu Nikon D5200, cu o simpla ajustare  a luminii din programul de editare ViewNx.

Preturi produse: ruj 140 lei, oja 110 lei, preturi valabile in parfumeriile Sephora si Douglas.