Guerlain Terracotta Terra Magnifica, bronzing powder review

Guerlain Terracotta Terra Magnifica mi se pare un fel de suma a tuturor variantelor de pudre Terracotta, un fel de colectie de pudre intr-una singura. Produsul a fost gandit ca si pudra pentru fata si decolteu, are si o zona cu ceva irizatii aurii din care poti prelua usor pe pensula pentru a face un efect de iluminare. Suprafata mare permite sa te joci cu pensula si sa adaptezi nuanta la ceea ce ai nevoie. Nuanta de baza este clasica Terracotta nr. 03 care este si best seller al seriei de pudre brozante.

E minunata si de contur, si de folosit in loc de blush, dar si pentru efectul de bronzare clasic.

Pudra are parfumul specific de tonka si vanilie, insa se adauga un plus de frezia si floare de portocal.  Cutia se poare refolosi dupa terminarea acestei pudre, este o cutie metalica cu inchidere prin infiletare. Ca idee, cred ca si aceasta pudra imi va ajunge vreo 2-3 ani, cam asa rezista o pudra Terracotta, desi indraznesc sa spun ca le poti pastra ani de-a randul, doar sa nu le expui la caldura si sa nu le uiti deschise. Pudrele Guerlain au o calitate care se pastreaza in timp si arome specifica se mentine.

Folosesc aceasta pudra la machiaj pe post de blush, bronzer sau pudra de contur, am folosit nuanta inchisa chiar si pentru machiajul ochilor. Zona cu particule aurii ofera un usor efect de iluminare. Vara o aplicam si pe umeri, decolteu, da un aspect frumos pielii. De la o pudra Terracotta poti porni un intreg machiaj, nuantele sunt atat de bine create si gandite, am mai multe pudre Terracotta in trusa mea de machiaj si mereu imi vin idei plecand de la ele.

Pudra Terracotta Terra Magnifica este in editie limitata, inca mai poate fi gasita in parfumerii, pretul standard este de 65 de euro/ 290 de lei.

Pudrele clasice Terracotta pot fi gasite si aici la 159 de lei.

guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (1)

guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (7) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (12) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (13) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (14) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (15) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (17) guerlain-terracotta-terramagnifica-beautybarometer-beautyreview-octombrie2016 (23)