Happy Monday (16)

Happy Monday sau lunea fericita este modul meu de a va saluta printr-un articol la inceput de saptamana. De obicei scriu acest articol chiar luni dimineata, cat pot de devreme. Astazi insa articolul e scris de duminica, duminica oricum deja mi se aduna ideile pentru articolul happy monday sau lunea fericita. Iar luni dimineata transcriu gandurile si mai adaug emotiile specifice unui nou inceput de saptamana.

De data aceasta, articolul se va publica cand eu deja voi fi pe drum pentru a marca o luni foarte activa si vesela. Daca o sa ma urmariti pe Instastories, veti vedea pe unde ma voi plimba, de ce si care vor fi elementele unui happy monday complet.

O alta veste buna, ieri, 18 noiembrie, Panda a nascut 3 pufuleti, 3 motanei se pare, cam tigrati si aparent fara legatura cu taticul Raffaello, alb ca un fulg de nea. Sunt asa simpatici si vioi inca de la primele minute de dupa nastere, am fost tare incantati. Inclusiv in familia noastra au mai aparut bebelusi si e asa o atmosfera de ganduri bune, frumoase, de planuri care nu se fac intentionat, ci vin de la sine. Asadar si pisicile si oamenii isi fac planuri de a fi fericiti. Baietelul meu a implinit si el 8 ani si deja isi face propriile planuri, incepe deja sa gandeasca ca si un barbat si eu sunt surprinsa.

Nu va ascund ca inceputul acesta de anotimp rece m-a dat peste cap si ma incerca asa o stare mohorata. Ma gandeam la traficul din Bucuresti care devine din ce in ce mai insuportabil si ma cam tine pe loc din ce imi pun in minte sa fac. Dar, pana la urma, intr-un fel ma face sa devin si foarte selectiva, consum din timpul meu doar pentru locuri care chiar isi merita investitia. Ma pregatesc de un nou examen din viata mea, e pe teme sportive, sincera sa fiu si daca mi-ar fi spus cineva acum cateva luni ca urmeaza sa fac si asta, as fi spus ca nu e adevarat. Indiferent de rezultat, ma bucur ca la 41 de ani inca am curaj sa fac lucuri despre care altii spun ca nu se mai fac la batranete.

Gandul de astazi: planuieste-ti fericirea. Se spune ca daca te gandesti mereu la lucruri bune si cu toata fiinta ta, ele chiar se vor intampla.