Happy Monday (22)

Happy Monday sau lunea fericita este modul meu de a va saluta printr-un articol la inceput de saptamana. Interesant e ca astazi e chiar ultima zi de luni din an si chiar ultima de tot din 2018. Iata cum incepem petrecerile de luni, ca sa zic asa.

Mi-e un pic dificil sa ma concentrez astazi pe ceva anume, insa uite ca acest final de an pe zi de luni pare sa fie un punct de start. Genul exact atunci cand te astepti ca lucrurile sa se incheie, ele de fapt abia incep. Acceptam cu greu sfarsitul asa cum acceptam si cu greu inceputurile. Ne obisnuim sa plangem cand ceva se termina si sa ne incordam cand incepem ceva. Cred ca omul e cel mai lenes si mai indaratnic animal. Si totodata suntem doarte dependenti temporal. Sunt lucruri pe care le facem dimineata sau la o anumita varsta. Avem si o vorba, fiecare lucru la timpul lui. Unele lucruri trebuie sa dureze o anumita perioada spre a fi considerate in vreun fel.

Nu putem spune ,,te iubesc” decat daca trece un anume timp, nu daca intensitatea sentimentului e atat de puternica incat ne copleseste. E drept ca nu o sa va incurajez sa va spuneti ,,te iubesc” de a doua zi, desi nu se stie niciodata din ce exceptie poti face parte si intensitatea trairii tale fata de celelalt exact prin ,,te iubesc” sa se traduca. Ideea e sa lasi mai mult sa vorbeasca sentimentele asa cum sunt si nu sentimentele cantarite in timp, greutate, bani, importanta si semnificatie. Si mai pe scurt, nu lasa ca Revelionul sa fie THE PARTY, ci gaseste si in alte zile momente sa te bucuri de ceea ce esti si de ceea ce iti doresti. Tot asa cum va urez sa va petreceti Revelionul, trecerea dintre ani, asa cum simtiti sa o faceti, fie intr-o rochie de seara, fie in pijama sau… fara nici o haina.

In fiecare zi este AZI si ACUM, ele conteaza de fapt, aceste doua coordonate.

Gandul de azi: viata nu se masoara in ore, ci in ce traiesti concret. Iar lucrurile acestea nu au un timp al lor sau o durata anume. O vacanta de 2 zile poate fi la fel de fericita ca si o vacanta de o luna. O iubire de o zi te poata marca o viata intreaga, precum o iubire de o viata poate sa nu mai insemne nimic.

 

Sursa poza: la.travelista