Happy Monday (4)

Happy Monday sau lunea fericita este felul meu de a va saluta la inceput de saptamana. Si saptamana asta incepe sub semnul parfumurilor interzise. Nu, nu e vorba nici gand de vreun parfum interzis de lege. Ci de acele parfumuri pe care cliseele sociale le numesc interzise pe perioada verii toride cand ,,e frumos” sa porti parfumuri cuminti si care sa nu anunte decat ca exista acolo un pic de parfum si atat.

Shalimarul pare imposibil de purtat cand temperaturile trec de 30 de grade. De asta prefer lotiunea de corp cu aceeasi aroma. De indata ce aplic crema asta, eu pastrez mirosul de Shalimar si sunt ceva mai zgarcita cu a-l emana in jurul meu. Chiar maxim de zgarcita. Dar foarte generoasa cu mine insami si asta conteaza mai mult. Nu va chinuiti sa cautati prin parfumeriile noastre cremele de corp parfumate de la Guerlain, in afara de Mon Guerlain altceva nu veti gasi. Insa daca va faceti elan sa faceti o comanda la Haute Parfumerie Place Vendome va puteti satisface aceasta placere.

Saptamana asta incerc serios si miniaturile din SoOud trimise de o prietena draga, nu ar fi momentul lor, tot asa din punct de vedere al vremii.

Opium, Yves Saint Laurent ar fi un parfum cu care m-as da chiar si azi, dar ma pastrez inca fidela variantei Vapeurs de Parfums. Mai am alaturi setul de incercare de samples de la Sylvaine Delacourte, La Collection Vanille, care imi place mult mai mult decat colectia pe baza de mosc.

Mesajul ar fi asa pentru aceasta zi de luni, sa imi las mirosul ca si simt sa imi aduce binele pe care mi-l aduce de atata vreme. Mirosul nu e cel mai discutat simt al omului si nici cel mai la indemana. Dar este atat de determinant si nici nu ne dam seama. Cred ca multe decizii le luam pur si simplu dupa miros, deciziile din zona aceea de nimicuri ale vietii, cum le numim cu superficialitate moderna. E modern sa fii superficial. Dar nu am obosit putin sa tot fim moderni?