Happy Monday (58)

Happy Monday este astazi despre fantezii si fantasme, despre povesti si despre reverie cu ochii deschisi. De ce taman astazi? Pentru ca ieri am avut o noua iesire in natura, am mai vazut niste fragmente din filme in care joaca Ralph Fiennes, unul din actorii mei preferati, si am incarcat mintea cu un bagaj maxim de inspiratie. Pe langa asta, vremea aceasta de octombrie, care duce mai degraba la un final de august, da lucrurile peste cap. Ieri drumul catre padure semana mai mult a ceva drum de vacanta lunga. Un fel de senzatie de vacanta de vara revenita. Si nu ar mai fi stricat un pic de vacanta, dar parca totusi e prea cald pentru jumatatea lui octombrie.

Vineri am fost si la deschiderea pentru presa a magazinului Victoria’s Secret si chiar vorbeam cu cineva cate vise ascunse si reverii ascunde acest brand. De fapt nu le ascunde, ci le exploateaza. Ei stiu ca orice femeie viseaza ca macar odata sa apara in acea postura de inger de pe catwalk-ul Victoriei, sa poarte cu nonsalanta un deux piece de lenjerie eleganta si sa arate totul impecabil.

Ascultam trailerul filmului The King’s Man ce va rula de la anul din februarie in cinematografe, film in care va aparea si Ralpf Fiennes cu un rol destul de intens, si mi-a ramas in minte o fraza: Reputatia este ceea ce stiu altii despre tine, caracterul este de fapt ceea ce esti. Si inca ceva, ca puterea vine din a sti exact cu ce lupti si cum poate fi invins. Cred ca lupta mea personala mai apriga este cea cu mine insami, in tot ce fac, in tot ce cred. A-mi depasi frici, indoieli, comoditate, inertie, cam astea sunt marile lupte. Si cred ca fiecare duce cu el un mic razboi.

M-am ridicat de 100 de ori de la tastatura si am revenit, nu am deloc o zi usoara. Pe langa munca, cel mic a ramas acasa si facem temele impreuna. Ma asez la computer si uit ce am inceput sa fac, ma duc iar sa vad de ce tema la comunicare e atat de complicata si tot asa.

Gandul de azi: stati sa imi gasesc gandurile si apoi sa vedeti cata inspiratie am. Sper ca ati zambit.