Happy Monday (69)

Vine si Happy Monday, cum sa nu. In nebunia asta mediatica de atatia virusi, paduri arse, scoli fara sapun, ursuleti Koala aproape decimati, lunea fericita isi face loc. Nu mai stiu cine imi spunea ca daca poti respira e bine, daca poti inghiti apa este si mai bine, iar daca poti sa ai si excretiile necesare ale corpului asa cum trebuie, este si mai bine. Pentru a fi fericit e practic nevoie de foarte putin. Vi-l aduc aminte pe ursul Baloo din Cartea Junglei.

Senzatia mea este ca  ne complicam mult prea mult cu implinirea unei fericiri care nici nu mai stim daca e a noastra, daca a venit de undeva si ce sens are.

Astazi ma ustura gatul, tusesc, mai am niste simptome de alta raceala tipic feminina,  nici sa mananc prea bine nu am putut. As fi putut alege varianta sa stau sa fiu mohorata si mornaita all day long. Dimineata, pe la 6, Max a venit sa ma linga pe maini. E drept ca pe la 7 si ceva a trantit un caca pe gresia din hol, desi tocmai fusese plimbat afara. Inaintea lui, Panda a venit si mi-a incalzit picioarele, stia ea ceva, ca doar suntem femei amandoua. Nu pot iesi nici 5 minute cu nasul la rece afara ca ma ia cu toate senzatiile neplacute, dar am ales ca azi sa ma simt extraordinar de bine doar acasa. Si sa lucrez si sa ma ocup de casa. Stiu ca o sa pic la un moment dat, fireste cu Max si Carla calare pe mine.

Am lasat pe fundal sa vorbeasca ursul Baloo. L-am setat pe loop, adica melodia se va tot repeta, deci inca vreo ora o sa tot cant si eu ,,bare necessities…”, na, na, na.

Gandul de azi: un caca de caine pe gresie s-a putea sa fie uneori cel mai mic rahat din viata ta, asa ca zambeste si mergi mai departe. Putea sa fie un urs care sa iti arunce banane in cap.