Hello Free Z One Discount shopping

Hello Free Z One Discount a creat deja valuri in randul celor care fac smart shopping. Daca pana de curand mergeam in singurul magazin de acest gen, cel din Pantelimon, azi mai avem si al doilea magazin, cel din Tineretului, langa Piata Norilor ( fix langa farmacia Belladonna).

Magazinul din Tineretului este mai incapator, mai luminos, fiind si nou arata chiar tare bine. Produsele de pe raft dispar vazand cu ochii si sigla Hello Free Z One Discount atrage rapid trecatorii.

Am ajuns sambata. In magazin se tot aducea marfa si sincera sa fiu inteleg ritmul, preturile sunt foarte bune si oferta foarte tentanta. Ca de obicei sampoanele Batiste, gama Aussie, Pond’s, produse de la Pantene care la noi nu sunt si care oficial nu vor fi, lumanarele Yankee Candle, Beauty Formulas, produse de machiaj W7 si oarece no name-uri, dar interesante ca si prezenta. Pe langa asta, detergenti si alte maruntisuri de care ai nevoie in casa, jucarii, carti de colorat, dulciuri si multe alte chestii.

Va las cu pozele, stiind ca o sa va fac chef sa ajungeti acolo.

O supriza neasteptata a fost sa gasesc la casa de marcat o varianta a cremei Steam Cream la un pret incredibil, cred ca 29 de lei, in mod normal e dublu sau triplu, chiar am stat de vorba cu manager-ul magazinului si imi spunea ca se vinde foarte bine, cunoscatorii stiind de ce. Steam Cream este o crema din care eu deja am consumat doua cutii, cumparate din UK, e vorba de o crema cu o formula unica si care vine intr-un recipient simpatic, colorat diferit si pe care il poti pastra dupa folosire sa pui bijuterii sau alte maruntisuri in el. Crema e foarte naturala, se altereaza repede dupa ce o desfaceti daca nu o folositi repejor si daca nu tineti la racoare, eu am patit cu a doua crema sa mi se altereze in recipient la 3 luni dupa ce am desfacut-o, era vara si nu am realizat ca in casa erau si peste 26 de grade in timpul zilei.

Important: peste vreo 3 saptamani veti gasi in magazin toate minunatiile de Craciun, asa ca pregatiti-va, oricum marfa tot vine si intra la raft. O sa mai ajung acolo si incerc sa va tin la curent.

hellofreezonediscount-shopping (1) hellofreezonediscount-shopping (2) hellofreezonediscount-shopping (3) hellofreezonediscount-shopping (4) hellofreezonediscount-shopping (5) hellofreezonediscount-shopping (6) hellofreezonediscount-shopping (7) hellofreezonediscount-shopping (8) hellofreezonediscount-shopping (9) hellofreezonediscount-shopping (10) hellofreezonediscount-shopping (11) hellofreezonediscount-shopping (12) hellofreezonediscount-shopping (13) hellofreezonediscount-shopping (14) hellofreezonediscount-shopping (15) hellofreezonediscount-shopping (16) hellofreezonediscount-shopping (17)