Hugo Boss The Scent Intense

Hugo Boss The Scent Intense este parfumul care continua povestea The Scent, poveste a seductiei. The Scent Intense, For Her si For Him, in ambele variante, au fost lansate pentru a descoperi un nou duo seducator si, de ce nu, pentru a va condimenta acest final de vara. Mi-a placut foarte mult parfumul The Scent, inca il am si il port cu mare placere, asa ca sunt extrem de curioasa de varianta Intense.

Aromele The Scent Intense

Pentru el, notele de top condimentate de ghimbir sunt intensificate prin adaugarea de cardamom. Notele de mijloc ale parfumului – exoticele note de fruct de maninka – sunt amplificate pentru un efect maximizat, in timp ce prin adaugarea de vanilie la baza se combina cu bogatia de notelor de piele pentru a creste puterea magnetica a aromei.
Pentru ea, notele fructate de top irezistibile de piersica scaldata in miere sunt potentate pentru a se intalni cu absolutul de floare orientala de osmanthus care se intensifica in notele de mijloc. Baza afrodiziaca de cacao prajita este intensificata pentru a spori puterea de seductie, in timp ce notele de vanilie imbogateste frumusetea senzuala si eleganta.
Prin concentratia mai mare a uleiului a celor doua noi Ape de Parfum, aromele creeaza o atractie irezistibila intre Barbatul si Femeia BOSS, patrunzand in lumea lor senzoriala si lasand o amprenta durabila in jocul seductiei.

Campania The Scent Intense

Actorul englez Theo James si modelul german Anna Ewers isi reiau rolurile intruchipand Barbatul BOOS si Femeia BOSS intr-o campanie digitala incantatoare fotografiata de Guy Aroch. Aducand la viata impactul pe care intensitatea aromelor o are asupra simturilor lor, campania include o serie de continuturi video care releva protagonistii experimentand o realitate inaltatoare in care puterea intoxicanta a BOSS THE SCENT INTENSE preia controlul. O noua campanie surprinsa de duo-ul fotografilor fashion recunoscuti international Inez & Vinoodh complimenteaza campania TV actuala scenarizata de Darren Aronovsky.

BOSS THE SCENT INTENSE e disponibil ca Eau de Parfum in urmatoarele gramaje: 50ml si 100ml

BOSS THE SCENT INTENSE pentru ea e disponibila ca Eau de Parfum in urmatoarele gramaje: 30ml si 50ml.

Sursa: comunicat de presa